H-M Elif_61 hamileliktendir cnm bende çekiyorum başından beri sürekli oluyorum.yoğurdun suyunu için ayran için bide onları deneyin.
Elif_61 H-M bende hamile kaldığından beri çekiyorum ne oluyorsa hamile kalınca oluyor zaten diş ağrısı olsun grip olsun bisürü şey çok şükür halimize sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah 🤲🤲
Elif_61 Mermerve antibiyotik bende kullandım duocid 375 mg olanı geçmedi bende her gün günde 3 litre su içiyorum yok geçmiyor doktoruma tanışacam hamilelikte yüksek oluyor diyor doktorlar zaten
Elif_61 Merma ya canım kadın doğumcun verdiyse kullan başka bir doktor verdiyse kadın doğumcuna zor yanlış bilgi vermek istemem sana zararlı olsa vermezler herhalde daha önce kullananlar varmış bisey olmadi
mavis24 Elif_61 ben kullandım 2 tane ama enfeksiyonum geçer gibi oldu ama şimdi yine aynıyım pazartesi gidicem doktora tekrar bakalım
Defneprensesannesi Elif_61 enfeksyon kac cıktı acaba benimki 4 cıktı ama doktor kontrolüme 2 hafta var 35 haftalık hamileyim gitsemmi diye kafam karışık once fitil vermişti gecmişti
Elif_61 Defneprensesannesi 4 yüksek değil ki canım benim 11.3 çıktı enfeksiyonun sınırı 5 seninki onun altında
Defneprensesannesi Elif_61 ay gercek mi beni hemşire korkuttu bebege zararı olur erken dogun yaparsın fln diye
Mucizeanne01 Elif_61 30haftalık hamileyim tek doz suda eriyen bir ilaç verdi doktorum başka bişe vermedi ama grçtiğini hiç sanmıyorum
T_nisaa Elif_61 çooook bol su o ilaçlar hikaye birde zarar günde 10-12 bardak su iç nasıl geçiyor Allah’ın izniyle. Birde ayaklar hep sıcak olacak yere çıplak basıp üşütmeyin. Korunarak birliktelik yaşayın birde siz şuan çok hassas olduğunuz için eşiniz genital organını muhakkak yıkayıp temizlesin ilişkiden önce erkeklerden de çeşitli bakteri ve enfeksiyonlarda geçiyor kadına bu çok önemli yani karşılıklı dikkat edin hijyene çok geçmiş olsun 😊
Elif_61 T_nisaa bilgilerin için çok teşekkür ederim canım o kadar dikkat ediyorum ki 2 hafta boyunca giymedim iç çamaşırı temizliğe dikkat ettim zaten eşim yok yanımda çalışıyor günde 3litre su içiyorum arada daha fazlasını bile içiyorum daha dikkatli olacam tekrardan teşekkür ederim 🤲😍😍
Madinanin-Annesi Elif_61 enfeksiyonum yeni gecmisdi bobrek rahatsizligimdan dolayi yine var.Antibyotik kullandim yine kullaniyorum.Ve filter kullanicam 8gun.gecmiyor bildiyin yani.Hamileligimin basindan beri var.Arada gitdi geldi olmuyor kurtulamiyorum
Elif_61 Madinanin-Annesi hepimiz aynıyız bi yok oluyor sonra tekrardan başlıyor inşALLAH hepimiz kurtuluruz enfeksiyondan 🤲
Atalay14s Ben burda birinden okumuştum iç çamaşırı giymeyin diye baya işe yaradı tavsiye ederim birde kızılcık suyu tüketebilirsiniz , sanırım hamileliğin en zor yanı bu enfeksiyon 🤦🏻♀️
Elif_61 Atalay14s aynen öyle ya en zoru enfeksiyon geçmek bilmiyor hamilelikte de zararlıymış.Tesekkür ederim 😍😍
Resoo Elif_61 ben kullandım gece yatarken içtim 5-6 saat tuvAlet yok birde bol su tükettim biley olmadı çok şükür için aksatmayın