Masalannesii
Cankmben üç gün hiçbişi yemedim bulantıdan su bile içmedim ve halsizlikle baygın düştüm acile gittim kan ve idrar tahlili yaptı bir doktora görünmem gerektiğini söyledi. Ertesi sabaha mecbur hemen özele gittim sonuçları gosterdim idrar tahlili istedi yaptım,ayrıca idrarımı yaparken yanıyordu. Neyse sonuç çıktı +3 pozitif keton var dedi ve bunun sınırı +4 dedi eğer yükselme olursa yatış yapman gerek ve ağızdan beslenemezsin sadece serum ile beslenebilirsin dedi. Geçmesi için iki tane koca serum taktı. Ertesi sabah tekrar gel dedi. Mucize gibi bisiydi idrar tahlili verdim +0 olmuştu doktor bile hayrete düştü. Hani en azından +1 e falan düşer diye bekliyordum ama tamamen gitmiş sadece az bir normal enfeksiyon var dedi onun içinde toz verdi kullandım geçti çok şükür. Tabi kendimi yemek için çok zorlandım kussam bile yedim hamdolsun atlattım. Yani çok da hafife alınacak bişi değil dikkatli ol. Ve yemeye çalış. Çünkü ketonun oluşma sebebi uzun süre aç kaldığından dolayı vücudunun karbonhidrat değilde yağ yakma sonucundan dolayı idrarina karışan bir tür enfeksiyon🤷
İnşallah sende tez zamanda atlatırsın🤲🤲