damlaaltinay Kuzular merhaba ben Bugün öğle yemeğinden bir saat sonra şeker cihazıyla şekerimi ölçtüm İlk ölçüm 138 hemen ardından tekrar deldim 110 ve yine ölçtüm 112 çıktı sebebi ne olabilir ? Kafam karıştı benim şekerim kaç 😂
Dryalp damlaaltinay bazen yanılta biliyor bende cok ölçtüm öyleaclık 95altında tokluk 140altı olması gerek
SimliKelebek damlaaltinay açlık şekeri ölçüldükten 1 saat sonra ilk tokluk şekeri, ondanda 1 saat sonra ikinci tokluk şekeri ölçülüyor. Peş peşe ölçmek yerine hastanedeki gibi ölçüm yaparsanız daha sağlıklı sonuç alırsınız
BirMuallime damlaaltinay sebebini bilmiyorum ama ben de oluyor aynı parmaktan farklı sonuçlar çıkabiliyor farklı parmak olunca zaten farklı oluyor ben de anlamadım ☺️
G-123 Merhabalar kaçıncı haftadasiniz gebelik şekeri çıktı bende de açlık ölçümü 140 çıktı ama bidaha test vercem size doktor kendiniz mi takipte kalın dedi
G-123 Dryalp evet canım baya yüksek çıktı 50 lik yapmıştı doktor smdi 100 luk yapıp bakcak diyet verilecek galiba ama baya kafama da taktım inşallah iyi olur
damlaaltinay SimliKelebek kuzum ilk defa yaptım peşpeşe normalde öğle 1 saat tokluk 110-125 arası ilk defa böyle çıkınca dedim ne oluyo Öğlende 1 kepçe kabak çorbası 4 yk brokoli 1 haşlanmış butun yarısını 2 buğday ekmeği yedim diyetime uyuyorum yani
damlaaltinay erkaninzevcesi hepsi 30 sn arayla ilk kanka ölçüyorum ben hemşire dedi öyle yapma, normalde hiç bu kadar yüksek çıkmazdı
BirMuallime damlaaltinay aynen kuzum ilk kan siliniyor sonra ölçüyorsun ama bazen benim ona ragmen farklı çıkıyor cihazla alakalı galiba 🤷
damlaaltinay BirMuallime ben hep ilk kanla bakıyordum 🤔bide hemşire 150ye kadar normal takma bu kadar dedi
alpinannesiii damlaaltinay cevap veriyorum hemen ekmek yükselten malesef bana hep diyetisyen 2 dilim diyor ben 1 1.5 yiyince dengede çıkıyor 2 yesem huhuuuu uçuyor resmen benim şekerimi sadece ekmek yükseltiyor ben akşamları bukgur yiyorum mesela ekmek yemiyorum çok iyi dengeleniyor max 105 çıkıyor o zaman
BirMuallime damlaaltinay aynen çok takma takınca da yükseliyor stres de etkiliyor benim de değerlerim öyle çıkıyor doktor iyi dedi benim açlıklarım yüksek
Taze_gebe damlaaltinay cihazda prıblem olabilir sürekli takip yapacaksanız yenisini alın isterseniz çapada medikalcilerde istemediğiniz kadar çeşit var istanbuldaysanız eğer
Dryalp damlaaltinay şeker önemli ihmal etmeyin yenı doğum yaptım pazartesi bebekte şeker düşüklüğü yaratabılıyormus cok sukur olmadı ama hep ona bakıldı