Happy_27 Merhaba kızlar Nasıl geçiyor süreç mide bulantılarınız da azalma varmı iştahınızla aranız nasıl …ben Eskiye göre iyiyim Allaha şükür uyku düzenim sadece bozuldu
Ikizdeniz Happy_27 17+2 canm bulanti cok yok ama acikiyorum hep ne olcak bilmem boyle halsizlik var bayA😊bi an once aylar gecsin istiyorum
Oykum_06 Ikizdeniz bende aşırı derecede acıkıyorum. Mide yanmam var deli gibi. Mide bulantılarım 13 haftada bitti. Şimdi rennie duo kullanıyorum.
Ikizdeniz Happy_27 evet canm iki gun once ogrendim kiz dedi doktorum insallah hayirlisiyla saglikla gununde kucagimiza aliriz ikizlerim var erkek bu da kiz olunca mutlu oldum baya sizin cinsiyet belli mi
Happy_27 Ikizdeniz amin ins adınıza sevindim benım ilk gebelık doktor 12. Haftamda kıza benzettı Perşembe günü tekrar gideceğim bakalım
Ikizdeniz Happy_27 12 haftada pek net olmuyor tabi simdi belli olur kesin hayirlisi olsun insallah ben 12de ikili test yaptitdim kiz gibi ama kesin degil dediler dogruymus
burcu_0828 Mide bulantısı sabahları arada oluyor ama son iki haftadır karın ağrısı var yani göbeğin altinda bir ağrı idrarda da kan görülüyor sizde de benzer durum var mı?
burcu_0828 Periwashere eritrosit var ama lökosit yok enfeksiyon değil yani. Böbrek taşı kumu dökme gibi bir durum üzerinde duruyor dr