Nurcihn Ahsennurrrr valla canım benim 3050gram 49cm dedi güzel dedi nstye başlattı 1hafta sonra 37haftada çağırdı iste
efruzzz Halimekaya ayni gün :)bende haftaya gidecem insallah ne durumdasiniz peki hersey yolundadir ins
Halimekaya efruzzz çok şükür şuan herşey yolunda haftalık iğne yapıyordum erken doğum riski vardı bu hafta yaptırmadım doktor yeter yapma dedi her an gelebilir diye korkuyorum
FatRam_1703 Ahsennurrrr Bende hiç bir sorun yok çok şükür başından beri gayet güzel geçiyor hamileliğim 🤗🤲🏻 36+4 günlüğüz haftaya pazartesi gün alicaz o hafta içinde bir gün sezaryan olucak nasipse🙈🤲🏻 Hepimizin evlatlari sağ Salim gelsin inşallah 🤗🌿
Nurcihn efruzzz sağol canım çok şükür herşey yolunda 1hafta sonra çağırdı doktor bugün nstye başlattı işte bel ve kasık ağrısı var bide vajinal bölgem ağrıyor onun dışında çok iyiyim sen nasılsın 🤲🏼🥰
derinsart senemmm123 öyle erken alıyolarmı ya bende 35+0 oldum daha dogum sekli belli degil ama sezeryan olmasini isticem tarih olrk 10 nisani isterdim eger uygun görrse ama erken der diye cekincelermm var
senemmm123 derinsart 34+2 kontrole gittiğimde suyumun sınırda olduğunu söyledi doktorum. haftalık nst ve ultrason takibi koydu.kilosu da önde gidiyor çok şükür. bu bebek beklemez biz 37+6 ya yazalım sezeryan günümüzü dedi belirledi.
efruzzz Nurcihn bende gecen hafta gitmistim haftaya gitcem ins :) nst de sanci cikmadi benim de ama cok agriyor ya vajinam belim 😅allah yardimcimiz olsun
FatRam_1703 Ahsennurrrr bu hafta değil diğer hafta pazartesi günü tam 38 oluyoruz o hafta bir gün sezaryan günü vericek doktorum
Nuray23 Ahsennurrrr yarim tam 36yim bende allah nasip ederse. Benim heryerim agriyoor😕 karnim cok aciyor bu aralar. En son 34 de nst ye girdim sorun yoktu. 37 de cagirdi tekrar nstye gircem. 38 de de cati muayenesi yapalim dedi. Hayirlisi bakalim
efruzzz Halimekaya ayyy allah yardimcin olsun benim erken dogum riski olmamasina ragmen sabirsizlaniyorum tetikteyim :)