Melisct94 Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim 1 aydır delircek gibi kaşınıyorum bebek yağı kullanmaya başladım. Sürdüğüm gibi hemen kaşıntımı alıyor hemde çatlaklara iyi geliyormuş diye sürüyorum. Dün bir arkadaşım bebek yağı kullanma aşırı kıllanma yapıyor dedi kullanıp bu durumu yaşayan oldumu aranızda? Zaten kıllıyım yeterince bide hamilelik iyice bozdu hormonlarımı bebek yağıda kılları besliyorsa yandık en azından bileyim ki başka bişey tercih edeyim ☺️
Tuba704 Melisct94 bende en başından beri kullanıyorum kişiye göre değişir tüylenme bende de yapmadı sen devam et daha masum bir yağ 😊
Emineymen Melisct94 bebek yağı yerine zeytinyağı kullanmanı tavsiye ederim hem cildi güzel yapıyor hem çatlamayı önlüyor tamamen kesmesede
seymen Melisct94 Ben de hindistan cevizi yağını öneririm. 😊 Yanında bile kullanabilirsin ama muhakkak kullan derim.
Melisct94 Tuba704 Oh tamamdır o zaman kıllı olunca dahada çoğalır diye duyunca insan korkuyor 🙈 teşekkür ederim.
Aniakbulut Merhabalar bende ilk gunden beri johnson baby yag kullaniyorum.. 33. Haftadayiz suan hic catlamam yok😍
Melisct94 Aniakbulut Çatlamaya baya etkili diye biliyorum bende onu kullanıyorum. ☺️ Devam o zaman 👍🏻
Minikkurabiye Bende johnsonsbaby kullanıyorum çok da iyi geliyor cilde benim göbeğimde killanma daha öncesinde vardı ama yağdan sonra çoğalma falan olmadı yani gayet memnunum. 14+2deyiz ama şimdiden başlamak iyi olur diye düşünerek bende bebe yagi kullananlardanim.
Melisct94 Minikkurabiye Bende 12.haftamda baslamıştım iyi yapmışın tamamdır o zaman rahatlıkla kullanabilirim bende ☺️
sevll seymen Ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum, iyi bir nemlendirici bence. Soğuk sıkım olmasına dikkat ediyorum. Kokusu da çok hoşuma gidiyor.
seymen Melisct94 Hem çok güzel nemlendiriyor, hem de çatlaklar için kullanıyorum. Karnıma sürüyorum yani.
seymen sevll Aynen soğuk sıkım dediğiniz organik olan. Şişede katı halde olan di mi? Ben başla türlüsünü bilmeden ilk öyle aldım soguk sıkım mı bilmiyorum.
Glitter Melisct94 tamamen dogal bebek yagi yazmadigi surece bebek yagi kullanmamalisiniz. Piyasadaki cogu bebe yagi markasi iceriginde mineral yag yazar. Mineral yag petrolden elde edilen sentetik bir yagdir.
Melisct94 Glitter 1 şişe aldım daha onu kullanıyorum ama genelleme olarak herkez onu kullanıyor. O dedikleriniz mesela hangi marka oluyor?