Asx Zafsim0801 kendim gibi olanları görünce rahatlıyorum 😊 sağlıkla kavuşalım inşallah 5 8 nisan bizim de doğum olacak inşallah 😊
Ozlem23 Svdtrk Nescafe diye biliyorum ben ama sert olandan pipet alın su falan içerken rahat olur atıştırmalık konusunda hemen katı şeyler yemenize izin vermeyebilirler
bambam_betty Fatmaibrahim emzik konusunda hiç bir bilgim yok. Nasil emzik verdiniz? Damarlı mi, damaksiz mi, silikon mu kauçuk mu? Bebis hemen tuttu mu??
Betuldoksan Svdtrk ameliyattan sonra bol bol su iç narkozu atman için ve kayısı hoşafı yada kayısı lı meyve suyu iç birde kare ülker bisküvi varya ondan ye hem süt arttırır hemde gaz problemin için yardımcı olur yanına fazladan kalın bez tarzı orkitlerden al iç çamaşırı pijama fazladan al iki tane terlik muhakkak al benim başıma geldi ayağa kalkınca tuvaletini tutamaya biliyorsun valla aklıma gelenler bunlar en önemli olanlari söyledim işte canım
Betuldoksan Zafsim0801 imkanın varsa sen kendin elektrikli süt sağma makinesi al ben de iki sene önceki dogumumda hastanede bir makine vardı onu herkes kullanıyordu ama herkesin göğüs pompası biberonu kendisine veriyor doktorlar bana öyle vermişlerdi hastaneden çıkınca eşim gidip elektirikli süt sağma makinesi almıştı evde de kullanmıştım ve o paketin içinde saklama kabından makinesine biberonuna kadar herşeyi vardı benim kızım emmedigi için sağıp verdim en kullanışlı olan elektirikli olan diyeri çok can acıtıyor
Ozlem23 Zafsim0801 şeker konusunu bilmiyorum ama birazcık olabilir belki bente tek içemiyorum ama iyi gelicekee azıcık dayanırım diye düşünüyorum ☺️ tabi o an nasıl bı psikolojide olurum bilmiyorum
Bernaldeniz Svdtrk canım kesinlikle nescafe içmelisin narkoz a cok faydasi oluyor. Rezene al tohum doğumdan sonra sicak su ile demlesinler yanindaki kişiler diyeyim sonra petitor bisküvi ile mama halinde ye canim hem sivi almis oluyorsun hem kabizlik olmuyo sIvı şeyler ye iç kayısı suyu nu unutma sakin .Onunda faydasi cok.
karabc Svdtrk benimde kız daha durmadı ilaçla anca dayandı 24 mart sezaryen günüm Allah yardımcımız olsun
Svdtrk karabc hakkımızda hayırlısı olsun inşallah saglikla gelsinler de varsın istedikleri gibi olsun 😊
Ipek0z Svdtrk baş ağrısı için sade nescafe, rahat tuvalete çıkmak için de kayısı kompostosu, suyu, püresi neyini bulabilirsen onu al yanına tuvalete çıkman şart çünkü. İstersen kuru kayısıları haşla blender ile çek onu tüket tazesi zor bulunur çünkü