Berna41 Evet genel anestezi ile oldum aslında belden uyuşturmalı istiyordum son ana kadar öyleydi anestezi doktoru uygun görmedi çünkü beynimde sıvı artışı var 5 yıldır falan hidrosefali hastasıyım belden vurulan ilaç ameliyat boyunca beyninde dolaşır ameliyat sonrası çok rahatsız eder seni dedi ilk defa ameliyathaneye girmiştim ağlayarak gittim çok endişeliydim panik atagım var birde ama korkulcak bisey yokmuş bu arada ilk defa narkoz aldım ameliyat masasına yatırdılar beni anestezi doktorum başımda yüzümü okşuyordu elinde birşey vardı uzun ordan hava geliyordu uzaktan tuttu nefes alıp vermemi istedi tabi ben hala soru soruyorum ağzıma bisey takıcakmısınız nasıl bayılıcam falan hemşire sol koluma damar yolundan ilaç verdim sersemleştim gerisini hatırlamıyorum 😀 sonra uyandırmaya calisiyorlardı beni bus bulanık görüyordum ağzıma tükürük dolmuştu o narkozdan oluyormuş tükürmek istiyorum dedigimi hatırlıyorum hemşire tükürüğünü yut dedi ilk yapamadım midem bulandı ama kusma olmadı bende hiç sonra yuttum beni alıp sedyeye koyduklarını hatırlamıyorum asansöre bindiğimi hatırlıyorum odaya yatağa koyduklarını bile hatırlamıyorum 😀 hiç endişe etmeyin