[silindi] Leylaalin kesinlikle cok kolay benm eşimde farketmez der hep bende diyorum gelirken Bi farketmez al onu yapayım hergün 😂 bugün kurudolma yaptım ama dolaba koymuştum hazır çıkarıp pişiriyorum
Ceydat Leylaalin yemeliyim ama yiyemiyorum 😔 Çok şükür ki bebşim şuana kadar gayet iyi ama doğumdan sonra da etkiliyor diye duydum. 31 haftada 2 kiloydu 35 haftada gidicem bakalım ne kadar olmuş. Allah bütün çocuklarımıza ve annelerimize sağlık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminn🤲🙂
Derin2828 Zeytinyağlı kabak yemeği, peynirli börek yaptım kek ile çay saati gibi olacak. Ne alaka sormayın gebeyiz sonuçta ☺
Redpepper Tavuklari hasladim kizarticam, suyuna nohutlu bulgur pilavi yaptim yanina ayran tursu yeter. Hergun dusunmek gercekten bezdiriyor bazen
Nisanannesi4 Leylaalin Akşam annemler gelecek börek getirecekmiş anneciğim 😍 bende pasta yaptım şimdi. Eşime de yoğurtlu makarna yapıcam hemen kolay olsun diye çok seviyor 3 öğün yer 😂
Lalihhhh Meryemkale menümüz aynı sayilir , karnabahar yemeği , etli yoğurt çorbası ve salata şükür yeter 🤗