Leylaalin Miumiu Afiyet olsun hiç sevmiyorum eşim de iş yerin de yiyor 2 yıldır hiç kuru fasulye yapmadım 😂😂
Betuldoksan Leylaalin ah ah en dertli olan ben eşim yemek konusunda çok mızmız ne yapsam birşey buluyor ona bugün yediğini yarın yemiyor en fazla iki gün yer bir yemegi bende akşama pırasa Nohut Tarhana çorbası Bu akşamlık bunlar var
Leylaalin Betuldoksan Benim eşimde bu gün yendiğini yarın yemez o yüzden bir akşamlık yapıyorum kalırsa biraz öğlen yiyorum 😂😂 Afiyet olsun 🌸
Leylaalin Tugba_13 Aynen 😂😂 haftalık manav alışverişimi yakacağım yemege göre yaptırıyorum biraz daha kolay oluyor
Fatosef Leylaalin akşamları evde tek oldugum için yemek derdim olmuyor iki hafta 😁 bebisimle kendime yapiyom bazen kahvaltı bile yiyoz yetiyo bize
Sehertass Fatosef bende tam bu postu açacaktım benden önce açmışlar hala yemek bulamadım kızlar kabak var onla ne yapsam ki yada baska bise
Pelin__1 Leylaalin nohutlu yoğurt çorbası, patlıcanlı bulgur pilavı,et sote yaptım yanına da yoğurt yeter gider😁
paradiseeeeee Leylaalin ah bacım ah adı belli olsa yemek yapmak 5 dakka 😂😂 ben kuru pilav salata yapıcam yeter
Ceydat Leylaalin bu sorun tek bende yok galiba 🤣 evde tekim eşim şehir dışında 34 haftalık hamileyim yoğurtla pekmezlr cevizle günü geçiriyorum🤣
1_minik Dün çöpü kapıya çıkarırken burnuma poğoça kokusu geldi Evde süt olsa kalkıp yapacaktım bugün inşallah poğoça yapacam çorba yaparım yanına ya da kısır …☺️