bellaks Arass__ Bende de baskıdan başka belirti yok. Ben de çok merak ediyorum bugüne kadar hiç yüzünü göstermedi sağolsun kızım 😊🤦🏻♀️
pitircik2021 bellaks 40+3 mü dedi tam olarak? Benim doktorum da bekleme taraftarı değilim dedi ama tam gün vermedi. Ben tam 40+1 de gideceğim kontrole eğer gelmezse. O gün Doğum şekline karar veririz artık dedi yani 40+2 Yada 40+3te olur inşallah diye düşünüyorum bende. Tabi en güzeli kendileri gelsin ya
bellaks pitircik2021 aynen 40+3′e kadar bekleyeceğiz önümüzdeki hafta cumartesiye denk geliyor. Doğum kendiliğinden başlamazsa cumartesi sabah yatışım yapılıp suni sancıyla başlatılacak. Ben de kendiliğinden başlasın isterim ama gün ilerledikçe insanın içi rahat etmiyor. Sürekli hareketlerini takip eder oldum artık 😊
pitircik2021 bellaks evet bide bende suyum mu sızıyor yoksa akıntım mı geliyor onu anlamıyorum ya. Akıntıda çok artıyormuş çünkü rahim ağzı yumuşadığı İçin. Böyle hergün herşey yolunda mı diye sorgulamak yordu iyice. Allah kolay Doğum nasip etsin inşallah bizimle de paylaşın sürecisinizi belki bizi de cesaretlendirirsiniz suni sancı konusunda
bellaks pitircik2021 amin inşallah hepimize 🤗 huysuz bi bebişim olmazsa ilk fırsatta bilgilendiririm inşallah 🥰
bellaks Oykummmm Yok canım sert, karnım büyük olduğu için bebek kanala girdiği halde rahatlama olmadı bende pek. 35. Haftadan beri midemde yanma bulatı problemlerim var çok, rahat rahat yeyip içemiyorum 😔