Mrvgl Loveme raporu aldiginiz tarihten itibaren geçmişe dönük 90 günlük prim ödenmiş olması şarttır. Örneğin 20 Şubat 2021 de aldınız raporu, 20 Şubat 2020 arasında 90 gün gerekiyor.
enfla Fulyaa29 bnde sadece rapor baslangıc tarıhı yazıyor e devletten baktıgımda 32. haftada aldım yanındada beyan ver butonu var ordan ıslemlerın devamını bn mı yapıcam acaba bagkurluyum bn kendı iş yerım vardı hastaneden yapıldı raporum vaka tipide analık yazıyor
BrcnTc1506 Mrvgl SGK ya mı gitmem gerekir peki nasıl bir yol izleyeyim ben rapor almadan öncemi aldıktan sonramı?
MiniCooperAnne @Fulyaa29 Ben 37. Haftalikken aldim iki gun oldu ayrilali izne.. cunku asil dogduktan sonra izine ihtiyacim olucak.. zaten evden calisiyoruz daha iyi oldu benim icin.
Fulyaa29 MiniCooperAnne ben markette calıstıgim icin önceleride hep rapor yazmısti doktorum 32de de hemen izne ayrldm sizn icin iyi olmuş
Elif06_ Mrvgl raporu nerden aldnz acaba benimde son 1 yilda 90 gunum var ama son 3 ay yok 1 yilmi baz aliniyor son 3 aymi
Mrvgl Elif06_ Veriyormus sanırım. Haberiniz yok mi bu durumdan gerçekten bir kaç yorum var bu şekilde . İsyeriniz bahsetmedi mi hic
Semashbl Mrvgl bahsedilen şey kim için özelde çalışan arkadaşlar için mi hiç anlamadım ben ne olduğunu da ☺️
Elif06_ Mrvgl bahsetti 170i ara dedilee aradim ama pandemi isi karistirdi suan sgortam yatmyor cunku izinde oldgm icn
Fatosamine Benimde 5 gun kadar eksik olmasi lazim bende o sekilde yararlanamıyorum şuanda analık hakkindan.Gende alsam analik raporu eksik olarak hesaplama yaparlar miki