Buketttttt Kizlar 9 gün oldu labilaks ta yaptım ama büyük wc yapamıyorum iki aylık gebeyim napicam çok rahatsız ediyo beni karnım acıyo dünden beri
RH38 Buketttttt cnm bolca su iciyorum Sade türk kahveside iyi geliyor bana günde birtane icebilirsin demisti doktorum
Gizoos Buketttttt canım duphalac şurup var doktoruna danışıp alabilirsin gerçekten işe yarıyor karın ağrısı vs yapmıyor
Morvy Buketttttt bende öyleydim 2 hafta çıkamadım sanki affedersin içinde taş kesilmiş gibiydi teyzeme bir gün anlattım o bana 7-8 tane kuru kayısı o akşam çıktım
Hemsiremom Tekrarlayabilirsin libalaksı.iki tane yapmadıysan ve içinde tutmayıp hemen WC ye gittiysen çok fayda etmez sadece ilacı çıkarırsın
Buketttttt Gizoos tamam teşekkür ederm dubhalac kaç ml almalıyım çok ağrım. Var evde var bu ilaç bende
Gizoos Buketttttt canım ben sabahları kahvaltıdan sonra 15ml içiyorum. Benim doktorum önermişti telefon ile doktoruna ulaşma imkanım varsa gene bir sor istersen almadan önce
Duygucnr Doktora danismadan kafana gore ilac kullanma sabah ac karna bir yemek kasigi zeytinyagi ic kayisilari suya koy cezvede 4 5 tane kayisiyi kaynat ılık ılık ic kayisilari da ye sonra bol su ic birkac saate cikarsin
Buketttttt Duygucnr söyle bir sorun var diyelmki buqun muayne oldum doktor tahlil aldı sonuçlara bakmiyo iki hafta sonra olan muaynemde bakiyo yani bidahaki muayeneye birakiyo sacmalk ya
Melikekpln Bende basts cok cektim çözümu cok kolay:) sari leblebi ye guzelce ustunede icebildigin kadar su ic otur bekle☺️😄 rahatca cikarsin bnde 22+4 m bu sekilde ciktim hep🤷🏼♀️
Duygucnr Buketttttt cok ilginc canim ilk defa duyuyorum boyle biseyi ya ertesi gun gidersin ya da ararsin ozel mi devlete mi gidiyosun
SevdaSezer Öncelikle çok geçmiş olsun. Kabızlık için bol bol kayısı hoşafı yapıp tüketin. Çok iyi geliyor
Nur7755 Buketttttt merhaba ben daha uzun cikamamistim sezeryandan sonra ıhlamur kaynatın bol bol icin ceviz armut yiyin kabuklu😊
Vuslat23 Hersey denedım ama aç karınla 2 kasık zeytınyagı gıbı rahatşatıcı olmadı dene derım sonrakı gunlerde de hoşaf yapıyorum yada gunde bır ıkı kayısı hamdolsun duzene gırdı
aannepandaa Buketttttt benim diyetisyenim kabızlık için marmelat tarifi vermişti yazatım deneyin. 5 kuru kayısı 5 kuru erik 5 incir. 1 su bardağı su ile kaynatın küçük doğrayıp. İyice kaynayıp yumuşayınca 2 kaşık zeytin yağı koyup blenderda bıztlat. Üzerine 1 tatlı kaşığı keten tohumu. Sabahları 2 kaşık ye üzerine de 1 bardak ılık su iç.