mucizem09_ BihterSymn99 15+1, heyecann korku herduygu bi arada yasiyorum canim ama cook heyecanlk 😊😊❤🕊🎈💞
Aysegulyksl BihterSymn99 23+1 zaman nasıl geçti anlamadım hergun heyecanım artıyor çok güzel bir duygu çok şükür 😍🧚🤲
BihterSymn99 mucizem09_ yaaa ben henüz 6+1 heyecandan vakit geçmiyor bakıyorum 237gün gidiyor nasıl geçecek o zmn bilmiyorum 😂 12 olsam da rahatlasam ilk gebeliğim birşey olacak korkusunu çok yaşıyorum
Bebeksum Esmerim38 ben de 8 haftalığım iyimi nasıl diye meraktan duramıyorum haftaya kontrol var bakalım
mucizem09_ BihterSymn99 ay geciyor kuzum bende diyordum bi 12 gorsemde rahatlasam simdi 25 olsam diyorum gecmiyor gibi geliyor ama geciyorhergun 12yi bekliyorum dusmesi bile mutluluk veriyor ya 🥰🥰🥰🥰
yesilkahve BihterSymn99 çabucak geçecek bu günler canım keyfini çıkar. Bende şuan 26+2 yim, aynı senin gibi diyordum şimdiyse nasıl geçti bunca zaman diyorum 😄
Nesityyy BihterSymn99 Yok en erken sen değilsin canım Bende 6+2 😁aynı senin gibi günlerim geçmio 😁Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Esmerim38 BihterSymn99 2 hafta var canım aramizda , birşey olcak korkusu bnde de var 🥺canım ama Allah büyük iyi dusenelim iyi şeyler olsun inşallah benimde ilk gebeliğim 🤗 Biran önce bebişim büyüsün istiyorum
BihterSymn99 mucizem09_ pazartesi günü öğrendim 5+4müş 6+1 oldu sanki vakit hiç geçmedi ablamlara diyorum hareketlensede anlasam şuan bide şaka gibi sanki 😂
BihterSymn99 derindemir hayırlı olsun ben senin kadarken bilmiyordum bile😂 5+4 bilmeden yedim 4 günü geçiremedim😂
mucizem09_ BihterSymn99 ilk haftalarda oyle oluyor bidevinsanda korku oluyor hareketlerini daha hissedemegimiz icin allahim hamis tum herkesin sagliklica almasini nasip etsin zorlu korkulu heyrcanli merakli bi sureccc 🥰🥰💞
Aysegulyksl BihterSymn99 başlarda öyle oluyor bende öyleydim sonra alışıyorsun sabrediyorsun zaman nasıl geçmiş anlamıyorsun 😁
BihterSymn99 Aysegulyksl inşallah dediğiniz gibi olur sanki o zmn hiç geçmeyecek gibi duruyor içim kıpır kıpır 😅
[silindi] BihterSymn99 Yok daha değil maalesef 🤗 Pazartesi özele gidicem gösterirse öğrenirim belki o gün inşallah