EdanrAy 058elf benimkisi 33 de gittigimde 1500 gr di 😔 baska doktora gittim 1800 gr dedi. Ne zaman gidiceksinjz doktora?
058elf EdanrAy ölçüm hataları oluyo canım genelde ya 200 300 eksik fazla çıkabilir diyo doktorlar ben o yüzden kiloya takılı kalmıyorm haftasıyla uyumlu mu diyorum evet diyo yeterli bu cvap benim için :) sende moralini bozma doğduktan sonra daha iyi beslenirler inşallah anne sütüyle 🤗 aksilik olmazsa diğer hafta Pazartesi giderim diye düşünüyorum canım
058elf sumeyye8aslan fazlasıyla oluyo yanı sıra kasık ağrılarım da oluyo ellerim çok uyuşmaya başladı 🤷🏻♀️
sumeyye8aslan 058elf Benimde ya ağrılardan ne uyku ne bişey sırtımın sağ tarafı öldürüyo beni ya göğüs altımdan giriyo arkaya ,bi de kasıkta ağrı adet olcak gibi,bel ağrısı hepsi var yalancı sancı mı acaba ağrılar
058elf EdanrAy bana normal demişti canım ya netten de bakıyorm kilo aralıkları o değerde olması gerekiyo, farklı doktor da mı aynısını dedi
Sumisalii merhaba anneler ayrintili ultarona kadar kiz deyip detaylida erkek olan veya tam tersi olan varmi