sumeyye8aslan 058elf Benimde ya ağrılardan ne uyku ne bişey sırtımın sağ tarafı öldürüyo beni ya göğüs altımdan giriyo arkaya ,bi de kasıkta ağrı adet olcak gibi,bel ağrısı hepsi var yalancı sancı mı acaba ağrılar
058elf sumeyye8aslan yalancı sancı sanırım bebeğin kendini kasıp toplaması ve rahme baskı yapması gibi bi şeymiş, benim iki gündür kesildi eğer o sancıysa tabi belimden geliyordu ağrısı sonra sanki doğum yapacakmışm hissi oluyodu aşağı baskısı
sumeyye8aslan 058elf sertleşme falan da oluyo son zamanlarda randevuda yoktu gidemedim bi haftaya salı gitcem bakalim ne diycek
058elf Sumisalii kızımız olacak inşallahh 🤗🤗 kaçıncı haftadasınız tahmini söyledi mi doktorlar cinsiyetini 😌
Sumisalii 058elf bende 19+5 haftaligim 3 cu hamileligim iki kizim var ilk erkege benziyor dedi sonraki gittigimde kiz dedi detayli ultrasona giricem umut ediyorum rabbim mucize gosterir doktorum yanilmis olur
BrcHmt EdanrAy cumartesi 33+4 dü 1900 gr 44 cm. Son adet tarihine göre 35+4 olması gerekiyor. Bugün için radyoloğa gel demişti. Gittim, haftalık kontrole döndük. Her an her şey olabilir hazırlıklı ol dedi. Suyum azalmış sınırda dedi 2 hafta gerilik de devam ediyor. Sende durumlar nasıl
058elf BrcHmt canım başından beri mi öyle ultrason ölçümü son zamanlarda mı gerilik çıktı, benim de 10 gün kadar oynuyo ama geç döllenme olduğu için 12. haftada burun kemiği ve ense kalınlığına bakılmıştı ordaki çıkan haftadan ilerliyo doktor