Bittercikolata Melike-Alya bende öyleyim ne bulduysam yedim. 23 haftada 7 kilo almışım ama napayım aç da durulmuyor
Melike-Alya Aysamoztemir şeker kullanmıyorum zaten herkes kalkıyo sofradan ben onlardan çok sonra kalkıyorum sanki onların yerinede ben yiyomışum gibi hissediyorum 😅
Melike-Alya Deryadeniz aynen dikkat etmem gerekiyor son aylarda daha çok kilo alınıyor diyolar çok kilo alınca doğumda zor oluyormuş bi çaresine bakmam lazım
Cutepregnant Bittercikolata bebeğiniz ekmekten nasıl bir besin alabilir ki? Zaten sağlıklı birsey değil onlar iyi besinleri seçip ihtiyacı kadar olanı alıyor. Ekmek insanı daha fazla acıktırır psikolojik olarak doyurduğunu düşünüyorsunuz sadece protein açısından zengin beslendiginizde asla aç hissetmezsiniz. Genel olarak ac hissederseniz kendinizi her aç hissettiğinizde su için gecececektir eminim
Bittercikolata Cutepregnant bende zaten ekmek besliyor diye bişey yazmadım. Kendimde sürekli açlik hissiyatı olduğu için bebekte mi aç kaldı diye düşünüyorum dedim. Dışardan konuşması kolay su iç geçermiş. Boş mideye su gidince mide ağrısı yapıyor herkesin bünyesi bir değil ki herşeyi ekmekle yiyen bı kültürle büyümüşüz şimdi öyle bı anda kesmek açlık hissi yaratıyor
NurrA Benim doğuma 20 günüm var herşeyi yedim asla kilo alırım diye düşünmedim hamile olunca iştahım arttı hamurişi tatlı vs inan benim gibi yiyenler kesin 30 kg almışlardır 😃 ben toplamda 14 kg aldım günde 2.5 3 lt su içtim sanırım ondan
Sose Melike-Alya diyetisyene git sana bi sağlıklı beslenme listesi yapsın.. Ben evde kendim yaptım mesela ilk 1 hafta zorlanırsın sonra alışırsın
minikturta Melike-Alya ay sana yine iyi demiş bana ayda 500 gram hakkın var dedi ben her hafta 1 kilo alıyorum nasıl oluyor anlamıyorum 😀😀😀😀
Mesutnur15 Ayy ben ben ilk gebeligimde de 30 kilo almistim simdi ikinci ye hamileyim o yolda ilerliyorum 🤷🏻♀️
Minigim16- Melike-Alya 30+3 üm şuan. 51le hamile haldım 68im şuan boyum da 1.63 🙈 sürekli yemek istiyorum biraz geç olsa da tam buğday ekmeğine geçiş yaptım ama hala almaya devam ediyorum kaç kilo doğum yaparım bilemiyorum artık 😂🤷🏻♀️
0267 2inciannelik diyetisyen kontrolünde mü verdiniz acaba. Bende doğumu sonrası nasip olursa giderim
2inciannelik 0267 kendim diyet ve yaşam koçluğu yapıyorum. Beslenme ve diyet koçluğu eğitimi aldım kendime beslenme düzeni oluşturdum o şekilde devam ediyorum