hunilianne clksyma-97 miraç güzel bi tercih👍 benim küçük kardeşimin adı ve miraç isminde kimi tanısam güzel karakterli maşallah. Adıyla yaşasın🤲
clksyma-97 hunilianne teşekkür ederim ben ismin karakteri çok etkilediğine inanan biriyim umarım güzel huylu bir insan olur
hunilianne Meyracukurmaraz idil eceyi söylemek daha kolay. İki ismi bir arada söylersiniz güzel olur 👍
almilaumay12 HappyMom Kızımın ismi Umay Ikıncı hamileligim erkek dedi doktorumuz Göktuğ düşünüyoruz hayırlısıyla inşallah 🤗
Sglmbhr Kızımız olacak adı ASYA Allah izin verirse yarın kucağımda. Allah olmayan herkese tattırsın bu duyguyu yokluğuyla sınamasın inşallah ❤️
yaseminky birgullerylmzz benim oğlumun adı poyraz çok yaramaz oluyorlar isimlerini gerçekten taşıyor çocuklar ☺️
birgullerylmzz yaseminky ya geektenmi bn ve eşim çok uslu çocuklarmışız umarım bize benzer isimde kesinleşmemişti zaten bu sesinizi düşünücem 😂😂
Gmzmhddn Asiyeatilgan Ceydat Mom97 dediğiniz olaya yani işk kuşağına okunan isme göbek ismi diyorlar benm kulagıma da fadıma okunmuş. (Fadıma anamızın adı diyerek ) ama kimlikte Gamze