nurgulum Bizimkinin cinsiyeti belli değil henüz. Rabbim bize erkek nasip ederse ali deniz kız olursa zeynep düşünüyoruz. Allah herkese sağlıklı bebişlerini almayı nasip etsin.
birgullerylmzz HappyMom kız olsaydı lara koyucaktık ama erkekmiş şimdi kararsızız ya poyraz yada Atlas düşünüyoruz 😇🙏❤️
yaseminky birgullerylmzz benim oğlumun adı poyraz çok yaramaz oluyorlar isimlerini gerçekten taşıyor çocuklar ☺️
Sedablt Tugce16 bide benim kayınpederin ismi Arslan 🤣 tabi babasının adını koymak için değilde Alparslan ismini çok seviyor bende ısrarla koymayalim dedim Emir Ali koycaz Allah izin verirse🤲
Gozdem586 HappyMom güzel değişik isim çıkmıyor benim de kızım olacak daha bulamadım en sonunda doğsun kendi karar versin büyüyünce diyorum 😂😂 az bulunan anlamı güzel isim önerinize çok teşekkür ederim ☺️ 🤗🤗
Mom97 Mandalina91 açıkladım ya ileride olabilecek kötü insanların yapabileceği büyü vs gibi şeylerden korumak amaçlı. Bence zararı olmaz yararı olur bu uygulamanın. Ben normaldede kimliğe iki isim yazdırmayı sevmiyorum tek isim seviyorum. Kızımada sadece Ebrar yazdırdık kulagınada Ebrar isminin yanına ek olarak bir isim daha okuduk kimse bilmiyor
Dilann_7 Merhaba arkadaşlar bn 15+1 haftaligim daha belli değil cinsiyet ama kız olursa EFRA MAVİ erkek olursa ÖMER TAHA, 🤩
Handn12 HappyMom HappyMom büyük kızımın adı yaz ikinciside kız gibi gözüküyor onunda adı Naz olucak erkekse eğer Karan olucak