Naznazmiye momsdc benimde 7ay bitti erkek oğluşuma hala isim bulamadım çok stres yapmaya başladım artık
1993-2021 Esra0906 bizim de ÇağanAlp olacak inşAlllah soy ismimiz Deniz😌 sağlıkla büyütün inşAllah 🧿♥️
Mom053 kubraklc12 benim eşimde Alparslan istiyor hem de çok istiyor ben de kıramadım koydum bile bana kalsa ben ayaz Demir ya da kuzey koyacaktım ikinci de karışmam istediğini koy dedi 😊😅
Zeynep-oktay denizbaskurt kız olursa dolunay koyacaz erkek olursa bende kararsızım Samet ayaz istiyor eşim ben Samet Orkun istiyorum bakalım artık 😊
siractuba Yagrmzi sonunda bu ismi birinde duydum esim aysima olsun diyo ve ben ilk kez duyuyorum hosumada gitmedi değil hazal meryem katacaktim esim aysima olsun diyor 🙃
ug_fa-3diplomalianne HappyMom oraya hiç bakmadım bizim yıllar öncesinden belliydi ismimiz zaten, erkek olursa Muhammed Taha kız olursa Ümmü Gülsüm istemiştik, Ümmü Gülsüm prensesim geliyo Allah nasip ederse 💕
Gmzmhddn Asiyeatilgan Ceydat Mom97 dediğiniz olaya yani işk kuşağına okunan isme göbek ismi diyorlar benm kulagıma da fadıma okunmuş. (Fadıma anamızın adı diyerek ) ama kimlikte Gamze
Ufel HappyMom daha 4 aylıkken cinsiyeti öğrendiğimizde eşim adını koydu UTKU olacak allah nasip ederse
Asuman21 Ufel Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Benim küçük oğlumun adı UTKU büyük oğlumunki de ULAŞ. Ama UTKU lar birazcık çok azcık yaramaz oluyorlar 🤣🤣🤣