Ftmklbk Prensesinannesiii1 muhendisinoglu sayfasında yıldızlı ürünler arasından e bebek markası BABY me yenidoğan şampuan aldım bi deniycem. Dalin için konak yapıyor ve göz yakiuor dediler. Üni baby nin de içeriği değişmiş. Mustela sebamed minoris ya da baby me alacaktım. Baby me ile bi başlayayım dedim.
Burcuseyy Ftmklbk baby me markasını lütfen bı açıp önce kendiniz deneyin bir post açıp deneyimimi paylastim
Burcuseyy Aleovera baby me markasını lütfen bı açıp önce kendiniz deneyin bir post açıp deneyimimi paylastim
zerana Prensesinannesiii1 naturalive, dr tuna ve jonshons babynin setleri geldi pişik kremleriyle falan hediye olarak. Valla çöp yapamiycağımdan deniycem en doğal temiz içerikli olanından başlayıp. Alerjik bir durum olursa anca öyle atarım
EceEgemen Prensesinannesiii1 ilk oğlumda sebamed kullanmıştım 2.ye Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı aldım rabbim nasip ederse kullanmayı inşallah 🙂
[silindi] Prensesinannesiii1 valla ben ilk defa minoris aldım bebek için daha kullanmadık ama kızım için vücut nemlendirici almıştım kuru Bi cildi var şimdi ailecek müptelası olduk evdeki bütün kremler duruyo hepimiz yüzümüze onu sürüyoruz eğer şampuanı da öyle kaliteli yse bundan sonra tek markam minoris
Ankara0006 Siveno kullananlar var mı o da temiz içeriği mühendisoğlunun da listesinde de var fiyatı da uygun gibi
Burcuseyy Aleovera ben ilk aldığım gayet güzeldi hatta gözlerimi bile yakmadi ama bu aldığım kesinlikle aynısı değildi. Bebise kullanmadan önce bı elinize falan sıkın
Aleovera Burcuseyy dün akşam açıp baktim kokusu ve yoğunluğu normaldi. Direk kopurtup gozlerime sürdüm bi yanma yaşamadım