Prensesinannesiii1 Merhaba hamiş arkadaşlarım 🥰 yenidoğan kuzularımız için şampuan önerileriniz nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim
Smnrky Prensesinannesiii1 sebamed aldım çok güzel kokusu var içeriğide tertemiz 👌🏻 Ama bir dahakinede mustela alıcam bide onu denicem oda temiz 👌🏻
mucizemm_3 Prensesinannesiii1 en doğalı mustela içinde hiç bir katkı maddesi yok diğerlerinin çoğunda katlı maddesi var instagramda mühenainoğlu var bebek ürünlerini inceleyip içeriklerini yazmış ordan araştırabilirsiniz
Prensesinannesiii1 Cok tesekkür ederim kızlar 🙏🏻 Önerilerinizi değerlendiricem ❤️ Gokceeeee-_ melikeayna Baobap karabc Elifdikel aysesyr_7141 Busehnm bozkurt_19 @Boncukbeyinannesi Smnrky
Biyolog-anne Prensesinannesiii1 ben ilk önce başka bir marka almıştım ama mustelanın içeriği daha sağlıklı olduğu için mustela da aldım ve onu kullancam
Elifdikel Prensesinannesiii1 kızıma ilk 1 buçuk sene mustela kullandım şimdide minoris kullaniyroum o da temiz içerikli fiyat olarak indirim döneminde daha uyguna aldım
Emine46- Prensesinannesiii1 tereddütsüz en iyii mustela içeriğii temiz 500 ml alsan bayaaa kullanırsın ben öyle yaptım göz de yakmıyor bebişlerin