esinaltintaas Canım ben onuda aventide kullandım. Ama sana yeni doğan lansinoh setini tavsiye ederim. Anne memesindendw kesmiyo. Cam değil plastik değil. Pp malzemesi

Minikasya Aventten çok şikayet okudum ve duydum lansinohu düşünüyorum birde bu markayı görünce fikir almak isterim
    Pp malzeme ne oluyor?

Keremiko Cam mı daha sağlıklı olur peki yoksa o mu? Kusura bakmayın bilmediğim için böyle sorup öğrenmeye çalışıyorum

esinaltintaas estagfurullah ne demek. Cam daha saglikli ama kirilma vs gibi durumlardan dolayi plastik pp malzemeden biberonlari da kullanabilirsiniz. Pp pe malzemeler gidai ambalajlarda bebek urunlerinde sıklıkla kullanilan bir malzeme. Onu da alabilirsiniz. Ben hem cam hem pp malzemeden olan aventin biberonunu aldim.

Keremiko Bilgiler için çok teşekkür ederim
          Aventten memnun musunuz? Akıtıyor diye çok yorum okudum o yüzden almaktan vazgeçmiştim

esinaltintaas daha hamileyim henuz kullanmadim ama 1 hafta once dogum yapan arkadasimin bebegi nuk biberonu almamis agzina. O sebeple avent aldim bakalim kullaninca gorucez.😊