18 haftalık gebeyim bugün ikindi vakti simit felan yedim sonrasında aşırı derecede mide yanması oldu şimdi lavaboya gittim çıkarmak için kustuktan sonra kan kusmaya başladım sonra tekrar lavaboya gittim kahve telvesi şeklinde kustum hastaneye gitmelimiyim endişeleniyorum 😔🙏

rozerrin_63 midenizde rahatsızlık var mı reflü gastırıt gibi .Varsa mutlaka gidin Yoksa da gidin .Allah korusun mide kanaması ya da mide yarası gibi birsey olabilir .Mutlaka gitmelisiniz hastaneye

rozerrin_63 Susam dokunmuş canım. Zorlarkende boğazın tahriş olmuştur. Doktorundan rennie emme tablet al. Sonrasındada lansor yazdır canım.

-32 bekarken reflü vardı ilk defa böyle bişey oldu

• -32 bunu yanıtladı.

Doktora gidin hemen anlarlar zaten tahriş olan bogazdan o kadar kan gelmez .Burnunuzda kanamış olabilir o da ağızdan gelir .Bisey yoktur Ama siz yine de gidin .Geçmiş olsun

rozerrin_63 tabiki gidin ne kaybedersiniz ki ben asla durmazdım en azından içiniz rahat eder

rozerrin_63 kusarken bığazınız tahriş olmuş olabilr o yüzden kan görmüş olabilrsiniz

Burda yazılan hiçbir yorumu tanı niteliğinde değerlendirmeyin asla. Mutlaka hastaneye gidin, olası bir kötü durumu engellemiş olun. Hiçbirşey olmasa dahi içiniz rahat etsin beklemeyin bile acile gidin hemen bence

8 gün sonra