Arkadaşlar bebeğim anne sütü alıyor ve sağım yapmama müsade etmiyor 4 ayda ne verdiniz bebişlerinize

grmz31 Canım cam rende kullanarak meyvelerden ve az az yoğurt gibi sulu şeylerden başlamıştım ben.

grmz31 posasız sebze çorbaları ve yoğurt yiyebilir çok da faydalı olur bebiş için

grmz31 evde yogurt ile başlamıştım ama çay tabağına ilk 1,5 yk koyarak 3 gün kuralı var aynı şeyi 3 gün üst üste yediriyorsunuz sonra meyve esmiştim derken ilerledik

grmz31 4 ay çok erken 6 ayı beklemelisiniz bide ek gıdaya başlamak çok sıkıntı kabız oluyor ağrısı sızısı

momsboys zaten çok ağır değil tattırmayla başlamak istiyorum çünkü çalıştığım halde sürekli beni istiyor çok zor durumda kalıyorm

Tugba111 4 ay kontrolüne giderken elbette sorucam fikir almak istedim su an icin sindirim sıkıntısı dogudugunda beri var artık mahvoldum

Ysmmmnn su an zaten hep kabız gibi ıkınma sorunu cıkaramama gazı yapamama artık yoruldum yni alışkınım bu surece

grmz31 bunun tek çaresi probiyotik kullanımi belki daha önce kullanmıssinizdir. Ama bio gaia bizde çok ise yaradi

Buketkucuk zaten ağır şeyler değil yoğurt vermeyi planlıyorum bir de fikir almak icin sordum

grmz31 bana doktor onerdi cnm 4 ay doldu geçtik ek gıdaya kafama göre başlamadım sor istersen doktora ama sıkıntı yaşamadım aksıne herseyı yıyen tadına bakan bır çocuğa sahıbım

grmz31 Yoğurt hayvansal bir gıda olduğu için aslında hafif değil bebek için ağır bir başlangıç olabilir zaten sindirim sorunu var diyorsunuz. Anne olarak iyisini hissedersiniz zaten ama başka birilerinin yaptığı değil doktorun bebeğin öyküsüne göre verdiği karar daha doğru olur.