Benim gibi 25.2 günlük olan varmı kilodu akıldı takıldı
Bebeyin kilosu 730 grm
ElifNurum keşke ne dediğini anlasak yani anlatabilsen
Kilosu canim ya
Minikasya kilosu aklına takılmış diye anladım ben🤷🏻♀️
Minikasya kilosu canim
yelizozturkk evet ☺️
Minikasya kilosu canim ya ☺️
ElifNurum kilosu nasıldı demek istedin herlde canm.norml güzel.bence bizde 24+2de 730 gram. İdik doktoe bir kaç gün önde demişti
Esra_80_ senin nie oyle fazla
Omerhatice aynen oyle tlfn klevyesibyalnis yazmis
ElifNurum bebeğin kilosu herkes de farklı canım genetik özellikleri anneden babandan gelen yapısal genler veya bebeğin geni. Bunlar daha anne karnına düştüğünde belli oluyormus yani 3 kılo dogacak bebeğe sen ne kadar yersen yada yemezse. 3500 veya 2600 olmuyormus. O yüzden kılosjnj doktor sakınca görmedikçe konusma veya kafaya takmak dogru değil bence. Youtube da Kağan KOCATEPE var o söylüyor bu durumu izleyebilirsin sağlıklı olması herşeyden önemli 🤗
Omerhatice icimi rahatlattin tesekkurler canim banada iyi dedi ama az geldi bana
zeytinkiz haklisin bende 2400 dogmusum ama iste insanin ici rahat etmiyor ondan,önerin icin tsklur izlerim 👍🏻☺️
ElifNurum kaynım da 5200 dogmus ama anne boyu kısa kilolu babası ince Oray boy 😊 kaynım suan ince uzun eşimle yapıları cok farklı eşimde uzun ama orta halli kılo olarak yani cocukdan cocuga değişiyor 🤗
ElifNurum 24 haftada 750 gram di her çocuk farklı oluyor kimi önden gidiyor kimi zamanında bebeği besleyen damarlarda bir sıkıntı yoksa korkmayın benim ki 1 haftaya yakın ileriydi şuan 25+1 olduk kilosunu bilmiyorum