Kızlar duştayken kalp çarpıntısı halsizlik bayılcakmış gibi his oluyor 9+6 olduk benim gibi olan var mı niye böyle oluyor acaba
Duştayken çarpıntı
Mervenurhmzgl kan şekerin düşüyor demişti bana doktorum
Mervenurhmzgl Tansiyonun düşüyordur canim dikkat et.
Mervenurhmzgl tansiyonun düşüyordur ılık suyla duş alın
Mervenurhmzgl benimde çok olurdu ozellikle su biraz sicaksa hemen dusa kabini açardım hava gelsin rahatliyim diye bir sure sonrada oturarak yapmaya başladım düşerim korkusuyla
Mervenurhmzgl Kalp çarpıntısı normal. Artık iki kişilik kan pompalıyor vücut. Zamanla alışacaksın
mercimekkoftesi1 olabilir aç karnına girmiştim bugün
Ilknur23 evet çok kötü oluyor banyodan sonra 2 saat yatıyorum anca kendime geliyorum
mlkkk tam tersi sıcak suyla hep alıyorum bundan sonra dikkat edeyim
ozlemak42 bende oturarak yapıcam artık 2 defadır böyle oluyorum kendime zor geliyorum
Minikasya Aynen daha yolun başındayız ☺️
- Düzenlendi
Mervenurhmzgl ay bende 9,3üm benimde aynı böyle oluyor okuduğuma göre kan basıncı arttığı için oluyor tansiyon vs değil, ılık su yardımcı oluyor bi nebze, sıcak suyla almayın sakın
Mervenurhmzgl evde yalnızken gitme banyoya ben çok duydum hamileyken duşta bayılana eşin olduğunda gir banyoya😀
Mervenurhmzgl ılık suyla duş alın ve duşta uzun kalmamaya çalışın mümkünse çok buharda kalmayın demişti doktorum aklınızda bulunsun
eliffkrts Bi iki haftadır böyle oluyor bende de. Aç karnına girdim diye oldu sandım ben sıcak suyla alırım hep duş bundan sonra ılık suyla alıcam 😊
Ilknur23 Ben korkağım zaten tekken duşa giremiyorum😂
Mavi34 Sıcak suyla duş alıyordum hep dikkat edicem artık teşekkür ederim