mlkkk Gümüş göğüs ucu koruyucu kapak kullanan veya çevresinde kullanan var mı memnuniyet durumu söylendiği kadar var mı? ve marka farkeder mi?
Biyolog-anne mlkkk bende silverina almayı düşünüyorum da bi standart boyu bir de XL olanı varmış hangisini alacağımı düşünüyorum.
sinefil mlkkk Bütün gümüş göğüs kapağı postlarina gördükçe yazıyorum. Alın, aldırın o kadar diyorum 😁 marka farketmez gümüş ayarı yüksek olanlar daha etkili diyorlar ama benimki çok yüksek de değildi. Silverina marka 925 ayar
Busra030409 mlkkk marka farketmiyo hepsi aynı. Sadece 999 ayar olmasına dikkat edin. Kararma olmaz sertifikası oluyo zaten içlerinde nasıl kullanacağınız vs
Mervex mlkkk ben 7 ay gogus ucu yarasiyla ugrastim en son gumus kapaklar sayesinde kurtuldum tek care oldu keske daha hamileyken alsaymisim dedim oneririm ama herkeste nasil etki eder bilemiyorum
Zeynep12- Ben tavsiye üzerine aldım cok işe yarıyor demişti arkadasım doguma 2 hafta kala kullanmaya başlayacagım daha bende kullanmadm
mlkkk Biyolog-anne ölçüsü yazıyordur heralde canım o markayı da gördüm e bebekte ama marka farketmez gümüş olsun yeter mantığıyla baby mom 999ayar sipariş verdim yorumlarda memnuniyet fazla ama şişirmemi acaba diye düşünüyorum
mothers_baby2021 Biyolog-anne bende onu çok merak ediyorum.Arada nasıl bir fark var acaba ?keşke bilen biri yazıp aydınlatsa bizi ☺️
tazeaane Biyolog-anne canım ben xsilver markasının standart boyunu aldım. Südyen bedeni 110d üzeri olana xl öneriyoruz dediler.
Biyolog-anne mothers_baby2021 biri 45 mm biri 52 mm çapı, artık iple falan bi ölçeyim sanırım kahverengi kısmı tamamen içine alması lazım
mlkkk Biyolog-anne bunlar ilk çıktığında 925le çıkmıştı bu 999ayar yeni çıkmış canım bende tam bilmiyorum ama 925ayar gümüş kararmaya daha müsaitmiş tabi bu markanın iyiliğine göre de değişir ayrıca bakır nikel varmış 999 saf gümüşmüş ve sağlık açısından daha etkiliymiş
Biyolog-anne mlkkk benim baktığım 925 likte nikel içermiyor yazıyordu ama bakır içeriyor mu acaba 🙄 bide bakır zararlı mı acaba? Gerçi gümüş içinde zararlı diyen var ama kremli de emzirmek istemiyorum
Derin2828 sinefil nasıl kullandınız acaba benim 2 hafta var günde 1 2 saat takayım dedim biraz acıtıyor
Meryemyilmazzz https://ty.gl/twvu5wobp Bende bunu aldm işe yaramazsa çok para vermemiş olaym üzülmeyim dedim daha doğum yapmadm 1 haftadır takıp çıkarıyorm alışmak için iyi gibi tabi doğumdan snra emzirirken asıl belli olur. 999 olduğu sürece hepsi aynı kalite olrk 999 olmalıymış
mlkkk Biyolog-anne zararlı değil canım zararından değil zaten bakır nikel gümüşe sertlik kazandırıyor genelde takı yapımında kullanılıyor saf has gümüşte yumuşak olduğundan işlenmeye takı yapımına müsait değil ve sağlık açısından daha etkiliymiş
incirannesi21 mlkkk gumus kapak mi kızlar nedr ne amaçla kullanılıyor kullnım amacı ne yeni 12 hotmail ilk gebeliğin bidi bilgi verir mi acaba varsa görsel
mlkkk incirannesi21 emzirdikten sonra göğüs uçlarının çatlamaması için takılan göğüs kalkanı gibi birşey canım
ogaran mlkkk ben kullandım ama hiç etkisi olmadı bence doğumdan sonra gerekliyse alın göğüs ucu kremi daha işime yaradı
Biyolog-anne ogaran hangi kremi kullandınız? Ben lansinoh aldım ama vazalin gibi bir yapısı var ciltte bekleyince emiliyor ama mesela sürdükten sonra elimi sabunla yıkamama rağmen çıkmıyor. O yüzden kullanmak istemiyorum doğumdan sonra