Mapleleaf Meryemyilmazzz ahududu cayi yapragi iciyorum gunde bir fincan ne kadar icmek gerekli acaba 37+2 yim bu arada
Meryemyilmazzz Mapleleaf bana 1 fincan iç dedi günde daha başlamadm dün söyledi alıcam bugn başlıcam inş sizinde mi sancılar var ondan mı iç dedi
Nuray23 Sumeyyerbey4741 doktorum bana 35. Haftada basla dedi. 4 5 tane yiyebilirisin dedi😊 birde tarcini tavsiye etti. Rahim agzini yumusatir. Sutune filan katabilirsin dedi😊
Mapleleaf Meryemyilmazzz benimde ara ara yalanci sancilarim oluyor doktorum ic demedi bana ben turkiyede yasamiyorum buradada boyle oneriler yapmiyorlar sunu ye bunu ic gbi ama faydasi old biliyorum bir fincan icmeye basladim 36.haftamdan beri
ozlemak42 Meryemyilmazzz kanıtlanmış bir faydası yok diyince ben öyle anladım evet doğru başlatıcı değil doğum kolaylaştırıcı özelliği var ve bence her anlamda faydalı bir meyve doktorunuz tatlı yerine onu ye diyebilirdi tabi herkesin bi düşündüğü var
Meryemyilmazzz ozlemak42 benm 3700 oldu çock o yüzden yeme dedi tabiki normal olanlar zayıf olanlar 2-3 tne tüketebilir ☺️
Mapleleaf Meryemyilmazzz bence faydasi oluyor onerilen sabah bi aksam bi fincan icilmesiymis bnde ikiye cikarttim bugun yazalim dogurunca birbirimize burdan haber verelim 🤍
[silindi] Sumeyyerbey4741 37nin ortasında başla bence sukkari hurma şekeri az oldugu için daha kolay yeniyor tavsiye ederim
Matmazel006 Valla ben başından beri yiyorum 3 5 ne kadarı gözümü doyurursa bazen kalkamıyorum basından.🙈 hele son zamanlarda tatlı krizlerim fena tutuyor hiç yemezdim başında. Bide bimin hurması çok güzel.🤣🙈
EymenAli21 Sumeyyerbey4741 ben hamilelik boyu yiyorum halada yiyorum bebeğe çok faydası varmış doğumu tetiklediğini bilmiyodum hergun yiyorum 24+5 deyim 🙈
Mapleleaf Meryemyilmazzz yukarida da yazmissiniz simdi fark ettim ayni seyi sormusum hadi ins dogumunuz yakindir bende 39 a gelmeden dogurmayi cok istiyorum 😊
Meryemyilmazzz Mapleleaf yaklaşık 2 saattir sancım var ama doğum sancısı mı bilemiyorm doktorumu aramadım
ipekeylul Sumeyyerbey4741 ben 35. Haftada gunde 10 tane yiyordum 38. Haftanin sonunda dogurdum baya faydasi oldu