• Sağlık
  • Sab simplex damla kullanan var mi ?

Mrb bebegim kolik. Asiri gaz sorunu var doktor bugun hem biagaia hemde sab simplex damla verdi kullanan oldumu ise yaradimi veya kotu bi yan etkisi oldumu ? Bebegim 36 gunluk daha

Goncaaaa Canım ileri derece kolik o zaman bebeğin. Sen yediklerine dikkat ediyorsundur. Bebeğine eve bildiğin çingenelerin çubuklarla kurduğu çingene beşiğinden kur. Bebek kendini güvende hissedecek beşik onu sarınca. Hamak falan işe yaramıyor. Bunu kurunca zaten ne demek istediğimi anlayacaksın. Ne alaka deme. Ön yargılı olma. Kime dediysem önce garipsedi artık en son dediğimi yapmak zorunda kalınca dua ettiler. Bende çok çok araştırarak buldum bu çözümü.

Minikasya Onuda denerim bi o kaldi zaren 😂 neden ileri derece dediniz ileri derece olanlarmi kullanio o damlayi siz kullandinizmi ise yariyormu

Goncaaaa sab simplex i oğlumda kullandım. 20 gün kadar sanki iyi gelir gibiydi sonra etki etmez oldu zinco ya geçtik. Dönüşümlü kullandım diğer damlalarla en son nurse harveys le bitirdik gaz sürecini

Goncaaaa Damla falan hikaye. Kullandık. Herşeyi denedik. Beşik tek çarem oldu. Tam 3 ay çektik.

Balmm11 aslinda daha 35 gunluk bebege ilac vermek istemiorum ama bi yandan da caresizim gozumun onunde tikanio agridan uyuyamio biogaia ve laktazm kullaniodu zaten bide o damla eklendi insallah bisey olmaz

Minikasya sana katılıyorum 3 ay ağladı ikinci oğlum ağlamaktan kaşık fıtığı ve göbek fıtığı oldu gece gündüz uyku yok zombi gibi olmuştuk. Annemlerin yanına köye gittim ve orada yaptık 1 ay boyunca gece gündüz uyudu çocuğum

Goncaaaa Ahh bilmez miyim o çaresizliği?
              4 aya yakın geceli gündüzlü çektik.
              Inşallah sizin bebeğinizin o kadar sürmez.
              Allah kolaylık versin inşallah.

Goncaaaa 2 aylık bebeğim var biogaia ve maflor kullnmistim hicbi etki etmedi sonra netten arastirip sab simplex kullnmaya basladm 1 haftadr çok rahat gazını çıkarıyo şükürler olsun

Goncaaaa ayni ikiliyi kullandik bir aylikken basladik ve mumkun oldugunca ayni saatlerde vermeye dikkat ettik bir 15 gun sonunda tam etki gostermeye basliyor ve hafifledi cok gazli bir bebek degildi zaten 3. Ayin sonunda biraktik biz etkisini gorduk bizimki mama yiyordu siz emziriyormussunuz gaz yapicak seyler bir sure tuketmeyin en azindan 3 ay olana kadar kimyon cayi iyi geliyor diye biliyorum rezene her gun bir iki bardak kadar tuketin insa Kisa zamanda atlatirsiniz

18 gün sonra

Goncaaaa ben kullandım hic bi etkisi olmadı iswde yaradı relactaz eger uyuyorsa kullanmani tavsiye ederim ama önce danis o da cok iyi

Kaa sonra hersey duzeliomu yoksa hep boyle sikintili mi gidecek 😔 cok yorgunum caresizim ne yapacagimi sasirdim artik kolik bebek cok zor 😔

• Kaa bunu yanıtladı.

Goncaaaa bence neden böyle araştırılmalı besin alerjisi mi var bana hiçbir doktor demedi baktır diye o yüzden hala acaba boş yeremi ağlattım çocuğu diye üzülürüm. Çok zor bir durum ama biraz da çocuğun karakteri de önemli benim oğlum 5yasinda ama hala sıkıntılı ağlama krizleri tutturma krizleri ve aşırı kaygı yaşıyor ben hala bunlarla uğraşıyorum. Buda o zaman hep yanlız olup bazen yemek yemek için bile kucağından birakamadigim için aşırı gergin yorgun ve sınırlı bir anne oldum. Yansıdı malesef ona. Sana tavsiye iyi bir doktora götür eyer bir sıkıntı çıkmazsa bebek kadar kendini de düşün yardıma gelecek birileri varsa çığır cocugunla bol bol sakın ten teması kur