SERNUR Melek0606 ah ah mamut yavrusu gibi oldum resmen ne kalkabiliyorum ne dönebiliyorum 😅 hayatımda ilk defa biri bana yemek yeme kontrollü git dedi o da doktorum düşün yani 😅😅 dikkat etmek lazım 🙈
SERNUR Melek0606 evet ya bende dayanamıyorum valla açlığa hiç tahammülüm yok yok🤦♀️ ne zman yemek yesem oglum kıpır kıpır ediyor🙈 tok tutan besinler tüketmeye çalış canım 🌺
begum1 dilanalibrk Oyy Allahım sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin kuzumm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 😙😍
Mrvgl Guzel_anne Bana minsordunuz anlamadım ama üstüme alındım 😃 postlarda gormussunjzdur gidicegimi diye. Dün gittim. 3 günde 1 kontrole çağırdılar.
Guzel_anne Mrvgl evet size sordum hayırlısı artık bekliyorum haberlerinizi bende çam sakurada doğum yapıcam az kaldı merak ediyorum o yüzden ☺️
Mrvgl Guzel_anne İnşallah 🤲🏻🤲🏻 ben randevumu bugün saniyordum dunmus erken farkettim gittim. Dediğim.gibi 3 günde 1 kontrol acilden o da. Cuma 41 haftam.bitiyor dedim yatış o zmn mi olcak evet dedi doktor. Artık acildekiler yönlendirir herhalde gittiğimde. Yatış yapilirsa da post açarım 💋💋💋💋
Aysegulmanastir begum1 19+2 , 3 kilo aldım🙈 kaçıncı haftadan sonra aldınız kilo, dikkat etmiş miydiniz? Çok kafaya takıyorum, sanki çok almışım gibi geliyor 🤦🏼♀️