34_21_23 Gul6161 😂😂😂 bende 23 te gittim doktora 8 kilo almışsın dikkat et dedi. Bende zannediyorum doğru düzgün almıyorum normal yememe devam ediyordum 😂 halbuki alıyormuşum 😂
Gul6161 34_21_23 hahaha kız alemsin ya 😀 bende 22 24 hafta arası 7 kilo almıştım ama bu normalmiş normal kilolularda 14 kiloya kadar almak normal inşallah 14 kiloyu geçmeyiz
dilanalibrk begum1 Pazartesi sezaryene giriyorum ve bugün tartıldım toplamda 10 kilo ile kapatıyorum :)
begum1 dilanalibrk Oyy Allahım sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin kuzumm hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 😙😍
Mrvgl Guzel_anne Bana minsordunuz anlamadım ama üstüme alındım 😃 postlarda gormussunjzdur gidicegimi diye. Dün gittim. 3 günde 1 kontrole çağırdılar.
Gamzissss sinefil 53 kilo ile hamile olduğumu öğrendim ama çalışıyorum bide yani nasıl alıyorum anlamıyorum ve hiç belli değil kimse hamile oldugumu bile anlamıyor kilo nereye gidiyor anlamıyorum 🥺
ElfAlmila- begum1 36+3 haftalığız 56 kilo ile hamile kaldım ilk 2 ay kilo verdim 52,5 a düştüm şuan 56 kiloyum verdiğim kiloyu geri aldım sadece 😍🤗
Yasemin0728 begum1 18+3 haftalığız 58 kiloyla hamile kaldım 55 e düştüm şuan 56 kiloyum 1 kilo alabildim iştahım azaldı yaa