Ays0 haydibakalim Ben yatmıyorum ama çok özledim yatmayı. Kuyruk sokumu kemiğim kırık o yüzden baskı ağrı yapıyor birde sırt üstü yapmak bebeğe giden kan miktarını azaltırmış o yüzden doktorum mümkün oldukca yan yat özellikle sol dedi. Çok haklısın ki belim kalcam şimdiden tutmuyor
sydacrrh haydibakalim Evet sırt üstü yatıyorum bir sıkıntım olmuyor ama bu zamanlardan sonra daha yatmamaya gayret edicem.
Ays0 Benim de 17+3 bugün 🤗 idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik verdi mecbur kullanacağım ama içim hiç rahat değil 😏
Sseedd10 Bizde 17+4:) Arada kusmalarim devam ediyo ilk aylar gibi degilim. Ama istahsizlik asiri cok keşke az yemek yesem meyve yesem ama nerde
sydacrrh 17+5 haftalığım ilk hamileliğim bu zamana kadar kendimi hamile gibi hissetmedim hiç bir belirti olmadı çok rahat geçti Allah’a şükür. Ama iki gün önce oğlumun kıpırdadığını hissettim o bana yetti.🤭
haydibakalim Senay1 evet canım çok şükür inşallah güzel haberler alırım dua edin nolur benim ve bütün hamileler için
sydacrrh Senay1 70 kilo ile hamile kaldım şuan 74 kiloyum dikkat etmeye çalışıyorum boyumda var fazla belli olmuyor ama göbeğim çıktı.
Sseedd10 Senay1 birazcik fazla olmus senin 20den sonra daha hizli kilo aliniyormus canim dikkat et diyecemde senin kilon bence gayet iyi 50lerde ben olsam keşkeeee 🤦♀️🤣
1_minik Bu haftalar ilk gebelikte göbiş çıkmadığı için sırt üstü yatabiliyorum …kayın validem de yat kızım küçük daha sonra istesende yatamazsın dedi..yoksa hep sola yatmaya çalıştım..
Ays0 1_minik benim göbeğim 6 aylık gibi şimdiden yataktan yuvarlanarak kalkıyorum ilk gebelik olduğu halde 😂
1_minik Ays0 maşallah size 🧿🧿☺️bilmiyorum ki valla ben kilolu insanların Göbeği gibi çok hafif yani görsen demezsin ben demeden bu hamile diye😂 iç karın vs de diyorlar belki genişse benim…
haydibakalim haydibakalim çok şükür bi sorun yok Allah’ım her içi daralana genişlik versin 🙏çok şükür