Herkese merhaba 💕 39+6 daydım hergün doğdu doğacak derken 25 şubat Perşembe gecesi saat 3 te sancıyla uyandım lavaboya gittim baktım nişanım gelmiş sancım da hafif hafif geliyor. Kayınvalidem vardı yanımda ailem başka şehirde . Yanına gittim söyledim bekleyelim dedi eşimde uykusunu alsın bari zaten sancılarım çok sık değildi ilk başta. Saat 4 oldu 5 oldu 8 dk da bir gelmeye başladı sancılarım ama 1 dk sürüyordu geri gidiyordu. Bu arada normal doğum yapacak en son insanlardan biriydim herkesin gözünde 😂 kendimde pek umutlu değildim ama en kötü epidural olurum dedim. Neyse saat 6 oldu eşimi uyandırdık hazırlan çık git derken 7 buçukta girişim yapıldı hastaneye. 4 cm açıklığım vardı. Doktorum bekleyelim suni sancı vermek istemiyorum dedi. Sancım hala aynı aralıklarla geliyordu ama kalma süresi biraz daha uzun olmaya başladı. Saat 10 oldu 11 oldu hala 4 cm açıklığım. Koridorda 2 oda daha vardı orda da 2 hamile sancı çekiyorlardı. Psikolojik olarak tedirgin oldum bende. Sonra doktorum geldi yavaştan verelim suni sancıyı en düşük dozda dedi. 1 buçuk gibi bağladılar serumu. aradan biraz geçti gelmeye başladı. Saat 3 te 6 cm oldu açıklığım. Tabi ben baya kötü oldum çünkü acı eşiğim çok düşük zor dayandım. Saat 4 oldu artık dayanılmaz bi hal aldı 5 dk da bir geliyordu 30 sn duruyordu ama ölüm gibiydi. Sonra annem geldi şehir dışından. Onu görünce daha kötü oldum sonra ondan destek aldım saat 5 e geliyordu bastırıyor çocuk küçük tuvaletm var dedim doktor sakın gitme dedi yere hasta bezi serdi bunun üstüne yap dedi. Sonra bi ıkınma geldi geliyor bu galiba dedim ıkınma diyorlar ama yapamıyorum geliyor. En son baktılar 9 cm açıklık olmuş hemen doğuma aldılar. Bebeğin saçı görünüyor dediler.çok dua ettim allahım güç ver dedim sonra yattım çatala bu kez önce büyük tuvaletini yapman gerek dediler yoksa bebek gelmez. Ikınıyorum her ıkınmamda bebek geliyor zannediyorum meğer tuveletimi yaptırıyorlarmış daha🥴 tabi benim gücüm kalmadı ama tuvaletimi yaptım en son. doğmadı mı hala diyorum 😂 Sonra tekrar ıkın dediler 4 5 kez baya güçlü ıkındım o sıra çıktı zaten hissettim sonra kucağıma koydular beni bi ağlama tuttu şok geçirdim bu bebek benim mi ben anne mi oldum diye baya bi ağladım videoya filan çektiler beni şimdi izleyince çok gülüyorum 😂🤦🏼♀️ Sonra dikişe geldi sıra dayanabilir misin dedi doktor hayır dedim artık acı çekmek istemiyorum hemen anestezi yaptılar. 7 dikişim vardı. Şimdi 21 günlük olduk dikişlerim 15 günde düştü bende çok iyiyim Allah a şükür. İlk günden beri hiç yatmadım zaten Ayaktaydım İyiki normal yapmışım dedim. Allahım herkese bir ıkınmada suni sancısız doğurmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 herkesi sağ salim evladına kavuştursun 🥰🤲🏻