Deletedmom15257 Ttugce ben hamile kalmadan 3 ay önce başladım dr vermişti hamile kalınca 3 ay başka bi folik asit vermişti
Ttugce deletedmom6295 Tahlil sonuçlarıma baktım internetten beta hcg 874.05 gözüküyor saülık ocağına öğle arası sonrası gideceğim
pembepapatya Ttugce 32 haftaligim daha ufak haftali postlara girince kendimi alt sinifa girip bakip cikan lise son ogrencisi gibi hissediyorum 😁😁😁😁
nisannis bgm96 ben doktora gittiğimde 3 haftalık dedi ve keseyi gördük bu hafta 4+2 oldu ve yine gel kalp atışlarını duyarsın dedi çok erken değilmi ya okuyorum 5 haftada flan ancak kese görünüyor herkesin ?
bgm96 nisannis Benim 4+3 te kese 6+1 de bebek ve kalp atislari duyuldu canim.kisiden kisiye degisir o durum
ilkim19 Ttugce doktor vermeden de alabilirsin. Genelde bebek düşünen kadınlar 3 ay önceden başlıyorlar folikasite sıkıntı olmaz başla 😊
nisannis ilkim19 normali o sanırım ben de kalp atışı duycam diye yarını zor bekliyodum neyse beklentimi düşüreyim olmayadabilir yani o zaman
HlyaTopal Selam kızlar bende 6haftalık hamileyim.5+3te keseyi ve yorksacını gördük 19una doktor randevu verdi inşallah kalp atışını duyarız hepimiz🙏
Selmas57 Ben hic unutmam, ben surekli test yapiyodum ve yine bir gun yaptim ve 2 cizgi gordum. Yanlis gordum sandım, esimi cagirdim ve sarildik agladik mutluluktan.. Simdi ki aklım olsa ona surpriz yapmak isterdim, yemege cikip orda söylemek isterdim. Oglumu kaybettim malesef, dogdu ve 11 gun sonra vefat etti. Cok duygulandim şimdi allah sag salim kucağına almayi nasip etsin 😍
Kubraislekyay Deletedmom15257 3 gün günüm geçti kan değerim 01 çıktı dün kürtaj olalı 2 ay oldu hemşire geç döllenme olabilir dedi