deletedmom24 cimcikliyolar gibi mi ?
Ayağının üstüne basamama
Deletedmom15257 yok daha fazla acıtıyo doktoruma mesaj attım kalp damar cerrahı görsün seni dedi gerildim şuan
- Düzenlendi
deletedmom24 benm de oluyor çok ayakta kalınca temizlik yapınca hatta yürürken topallıyorum yatarken sağıma soluma zor dönüyorum sanki bıçak saplanıyor. Ama gece uyuyup sabaha kadar dinlenince geçiyor benim senin pazardan beri devam ediyormuş?
deletedmom24 yok yok korkma inşallah bisi yok git dr sonra bize haber ver
deletedmom24 günaydın evet bende de var geceleri kramplarla ağlayarak uyaniyorum tablet verdi bana da portakal tadında onu içiyorum şimdi biraz daha iyi kuzum
Benim de sağ ayağımın altı acıyordu iğne batırır gibi oluyordu uzun sure ayakta kalınca ve yürüyünce. Dinlenince geçiyordu bir süre sonra dinlenince de gecmemeye başladı. Ben ayakkabılarımı değiştirmekle çözüm buldum. Bütün sert tabanlı ayakkabılarımı giymeyi bıraktım sadece yumuşak tabanlı olanlari giyiyorum. Şimdi hicbirseyim kalmadı uzun süredir iyiyim.
deletedmom24
Offf kıyamma yaa geçicek kuzu hepsi biticek😢😢
Offf kıyamma yaa geçicek kuzu hepsi biticek😢😢
ilknureris ben mart ayından beri ortapetik terlikle geziyorum ayakkabı yüzü görmüyorum resmen :)
ozgeg_ aynen daha önce de çok oldu gece yatıyodum sabaha sıkıntısız kalkıyodum. Oturarak çalıştığımdan fark etmiyodum çok bu sabah iyice belli etti kendini.
deletedmom24
Hocam belki temizlik yaparken syakta kaldığınız için ödem toplamıştır.. Ayaklarınızı dikin.. Benim şişkinliğim yok denecek kadar azdı.. Temizlik sonrası bendede arttı.. Bu şekilde çözüm bulmaya çalıştım kendimce😬🙈.. İnşâALLAH geçer sizinkide🤲🏼..
Hocam belki temizlik yaparken syakta kaldığınız için ödem toplamıştır.. Ayaklarınızı dikin.. Benim şişkinliğim yok denecek kadar azdı.. Temizlik sonrası bendede arttı.. Bu şekilde çözüm bulmaya çalıştım kendimce😬🙈.. İnşâALLAH geçer sizinkide🤲🏼..
Belki dıştan varis vardır o da sizi çok ayakta durunca ondan olmuştur ama yine korkuya paniğe kapılma kalp damara görün sen
Enesefe dr yolu göründü bana 😞
-gyns- mersi canım çok tatlısın 😂
Kötü birşey değil ben 3 doktora gidiyorum dogum doktoru kalp damar doktoru dahiliye önlemini al allaha bırak so ra o herşeyin en hayırlısın i verir
Aynısı daha birkaç gün oldu arkadaşıma oldu o da hamile. Ağlıyordu o en son acısından. Kalp damar görsün demiş dr, varis çorabı verdi ona, hamileliğin boyunca geçmez artabilir hatta demiş. Ama niçin olduğunun mantıklı açıklamasını yapmamış malesef. tek söylediği basınçtan dolayıymış.
Cypriot yaa inanmıyorum 😞 inşAllah ciddi bişi değildir