esra572 ayset73 diğerlerinden bu olmadi kalbi durdu pıhtılaşma varmış pıhtılaşma için kulland ilaclarda kanama yapıyor
Umudumbitmedi esra572 bendede adet sancısı gibi ağrı var kasılma var kanamam durdu koyu kahve lekeye döndü bitiyor gbi.Dr bana kesen duruyor hatta düne göre daha belirginleşmiş dedi bi yer gösterdi kese dışında burda kanama alanı oluşmuş dedi o yüzden kanaman olmuş dedi iğneyi 4 günde bir vurul dedi her kanama düşük değil dedi dinlen uzan iş yapma dedi kanında enfeksiyon varsa korkulur dedi tahlil yaptı yokmuş öyle yani kötü bişe demedi 🤷🏻♀️
ayset73 Umudumbitmedi 12 15 17 haftalik olup duruyorlardi doktor genetige sevk etti bizi kan verdik esimlen sorunsuz cikti
Coffeelover Kızlar merhaba 4+3 olduk bugün ama sorun var gibi duruyor 15 martta ilk kez kan verdim 30 çıktı sonra 18 martta başka bir klinikte kan verdim 50 çıktı değerler çok az yükseliyor böyle bir durum yaşayan var mı aranızda. Beklenen adet tarihi 17 marttı
Umudumbitmedi Coffeelover 2 günde bir vermeye devam et canım benim önce ki gebelikte yüzde 60 artıyordu olumsuz sonuçlandı🤷🏻♀️
Coffeelover Umudumbitmedi bana da çok sağlıklı gibi gelmedi ama doktor takip etçez dedi. Umutsuzca bekliyoruz bakalım
gamze1126 Umudumbitmedi rahimden örnek alındığı icin korktum bende. internette hamileyken de olur sıkıntı olmaz diyor ama korkuyorum yada gerekli mi illa yani bilemedim