Sa__ Haftalıkken 3 lü taramasını yaptırıcam ama ultrasonda yüz hatlarıda belli olur mu nasıl biri oldugunu görebilir miyim sanırım biraz meraklı anneyim😁🐣🌺 göre varmı
nurell Sa__ bende belli oldu ben 23 haftamda gittim esimeydi şimdi 31+2 yüz hala eşim 😂😂 sen karnında taşı besle büyüt babaya çeksin hiç adil değil😂😂
Omerhatice Sa__ ben o testi yaptırmadım detayli 3 d bakilmisti orda gördüm esimin kiz versiyonu 😁😁 agzi burnu ayni esim gibi topidik topidik 😁😁
ug_fa-3diplomalianne nurell o detaylı ultrason yalnız, 3lü tarama testi daha önce yapılır kan verip down sendromu var mı diye bakılan
ug_fa-3diplomalianne 3lü tarama dediğimiz şey kan verip bebekte down sendromu, nöral tüp defekti veya trizomi 18 var mı diye bakılan bi test sanırım siz detaylı ultrasonla falan karıştırdınız
ug_fa-3diplomalianne nurell maksadım kafa karışıklığı olmasın 😊 minik meleğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşaeAllah 🤲💕
ug_fa-3diplomalianne Sa__ o normal ultrason kuzum detaylı ultrason yaptırırsan yüksek ihtimal 20.haftanda falan o zaman nazlı bi bebiş değilse yüzünü görebilirsin 😊
Mavisannesi2 Sa__ ben detaylıya girdiğim de yüzünü ilk gördüğüm an babama ve eşime benziyor demiştim öyle de oldu ultrasonun kalitesine ve bebeğin net bir poz vermesine bağlı bence 🤗
kalben_duam Sa__ ben son haftalarda görebildim detaylıda hiç görmedim. Kocamı doğurcam sanki o derece😅
Sa__ kalben_duam eşime benzesinde belli basli yerleri benzesin modundayım bende komplede fotokopi olmasın yani 😅 o kadar da degildir diye kendimi kandırıyorum
Krizantem_ Sa__ 20 de detaylı ultrason da gördüm ben. Bana inanılmaz benziyordu daha gorur gormez aha ben dedim 😂kaynanam bile bana benzetti düşünün 😂 bir daha da göstermedi yüzünü inşallah 2 hafta sonra gösterir 😂