Eliffhilall Kesinlikle İbrahim beyi öneririm. Yaklaşık 6 aydır gidiyoruz randevular da hiç bir sıkıntı yaşamadık hep zamanında girdik 10-15 dakika boyunca ultrasonda bize bebeğin hal ve durumunu anlatıyor. Bilgisine güveniyoruz. İlgisinden de çok memnunuz…
feriii Eliffhilall bugun ilk defa gittim diger gittiklerime gore ibrahim bey daaha detayli bakti ve bilgi verdi aklimizda soru biraktirmadi
Hazalburca feriii ben de meddemde Ayşe Gönül hanima gidiyorum. Pratik bir kadın ilgili de. Kafamıza takılan bütün soruları sabırla cevaplıyor. Mesajlarimiza mutlaka dönüyor. Güler yüzlü ilgili.Meddemde en fazla normal doğum yaptiran doktor ve takip ettiği gebelerin dogumunu da kendi yaptırıyor. Riskli gebelik için bir şey diyemem onda alanında branşlaşmiş bir doktor tercih edilmeli.
Ummu32 feriii ben memnunum canım ben ilk gebeliğimde düşük yaşadım o yüzden ne olur ne olmaz diye hep üstüme titredi. Muayene de gayet her şeyi anlatır tek tek sorularıma da düzgün cevap verir öyle sallamaz hareketleri yok. Tersleme gibi hareketleri de yok. Tahlil verdiğimde hastane de de bekletmez beni ara ben sana söylerim sonuçlarını der hep.
feriii Ummu32 ya banada 4 gun ara ile iki doktora gittim biri meddeme ordaki eahim uzunlugu 38 mm dedi 4 gun sonra mehmet karciya gittim oda 28 dedi kafam karisti riskliisn dedi
Ummu32 feriii canım birden düşebiliyor rahim uzunluğu benim de hep normaldi birden kısaldı Mehmet karcı bana hemen serklaj yaptı 17mm ken serklaj oldum şimdi daha 25mm yükseldi hala riskliyim
Ummu32 feriii canım sen gün gün serklaj postunda da vardın galiba ısparta dan olduğunu bilmiyordum ☺️ ben Mehmet karcı dan memnun kaldım o güzel ilgilenir.
feriii Ummu32 bende hemen antalyadan profesorden randevu aldim periontolojiden bakalm korktum ya ilk gebeligim birde🥺
Ummu32 feriii benim kısa olduğunu fark eden Mehmet karcı değildi. Hakan kaya fark etti özel ısparta da ki prof. Kendi doktorum Mehmet karcı olduğu için serklaj için Mehmet karcı ya gönderdi o yaptı serklajı. Sende korkma canım önlem alındığı sürece ve hamileliğini dinlenerek geçirdin mi allahın izni ile bişey olmaz
feriii Ummu32 ya bide ben acilde hemsireyim aktif calisiyorum ondan korkuyorum raporda vermiyolar baya moral olarak coktum sizinkini alttan mi bakildi uzunluguna
Ummu32 feriii benim normal ultrasonla ölçüldü rahim uzunluğu canım. Bana da biri alttan ve karnından ölçülen ölçüm uyuşmuyor dedi ama benim zaten ilk gebeliğim de düşük olduğu için hiç alttan muayne yapılmadı sakıncalı diye. Sonra da zaten rahim uzunluğu kısalınca hiç riske atmadı hep normal ultrason yapıldı.
feriii Ummu32 detayli da belli olmustu demistiniz ondan once olcum yapildi miydi hic canim size 12 haftayken falan ben suan 12 e girdim
Ummu32 feriii evet canım her kontrolde rutin yapılırdı benim ölçüm normaldi hep 20. Haftamda normal kontrolüm vardı mesala bişey yoktu 22 de detaylıya girdim Bi baktık kısalma olmuş. Birden kısalma oldu benim de ve belirtim olmadı hiç çok inceden kasık ağrım oldu onu da rahim büyüdüğü için oluyor sanmıştık.