su2020 hayat sartlari naparsiniz benimde esim calisiyordu martta ucretsiz izine cikardilar. Ve bu mart ayindada ödenek kesiliyor. Ben hamileyim. Naisl geciniriz napariz. Hem hastayim ilaclarim cok pahali ucretsiz izinde oldugu icinde sgk kesiliyor. Odenekle beraber saglik sigortasi yatiyordu. Simdi her ikisinide iptal ediyorlar. Esim issiz kaldi ben issiz. Hamile halimle zaten zor bir hamilelik geciriyorum. Suyumu bile esimden isticek haldeyim. Herseyimi o yapmak zorunda. Keske diyorum odenek odensede esim biraz daha yanimda kalip bana baksa zor zamanlari atlatsak. Parasinda degilim en azindan saglik sigortamiz yatsa bi sekilde geciniriz. Ama hersey okdar pahalilasmis ki hersey gitgide zorlasiyor ki nolacak sonumuz hic bilmiyorum kendimi uzmemeye calisiyorum ama elde degil. Ozelde oda cagirsinlar diye dort gozle bakiyor ama pandemi yzuunden calisamiyor. En azindan bir isiniz var simdilik idare etmeye calisin saglikliysaniz. Sagliginiz el vermiyorsa yapacak birsey yok tabiki ama. Yinede kiymetini bilmeye calisin olurmu? Biz cok buyuk sikintidayiz suan. Bizim gibi olmanizdansa bebeginiz icin sabredin