su2020 merhaba güzel anneler. 15. haftaya girmiş bulunurken sıkıntılarınız var mı , ağrı , bulantı durumlarınız nedir öğrenmek isterim. haydi güzel haberlere🐣
Razz7020 su2020 16 haftanın sonlarından selam☺️✋🏻Bulantılarım bitti çok şükür 🤲🏻 Ufak tefek ağrılarım oluyor onlarda normal şimdilik dedi doktorum. Bu aylar rahat aylar unutman lazım hamileliğini dedi biraz kafam rahatladı açıkçası yoksa çok stresli geçiyordu günlerim 😀
mucizem09_ su2020 15 haftama girdim valla gecen haftalara gore en rahat oldugum hsftalar cok sukur cok ayakta olunca bel agrim oluyor arada kasıklarim agriyor okadar ysni cok sukur 😊🥰🙏
mhlady_2021 su2020 benim sırt ağrım , mide yanması , göğüs ağrısı oluyor hep. 15. Haftamdayım ilk aylar daha iyiydi sanki . Göğüslerime dokununca sızlıyor
Aybat35 su2020 merhaba canım ben 17+6 günlüğüm şuan bir sıkıntımız yok çok şükür ama sadece karnımda toplanıyor bebiş sert oluyor başka bir şey yok şükür 🤷🏼♀️🤷🏼♀️❤️
Hamileadayibiranne Benim bu haftalar kasık ve vajina ağrım oldu hep elim yüreğimdeydi ama bebiş büyüdüğü içinmiş rahatladım 16. Haftadan selamlar 🙈💜 benim mide bulantım hala geçmedi 😔
Senbibaksana Hamileadayibiranne ay ayni durum bendede var 14. haftanin sonlarindayim.. dün cok agridi doktora gidip bakmayi bile düsündümm
Dygfrknsgt 16.haftamız bitti çok şükür iyiyiz biraz arada ağrım oluyor ama oda normalmiş cinsiyetini öğrendik hatta dün💙 sizler öğrendiniz mi
Hamileadayibiranne 30 Mart randevumuz var inşallah bu sefer öğrenicez 🌸 benim bebiş çok iyi saklıyor kendini maşallah🤣
Sarekrlngc 16+4teyiz bizde geçen haftalarda bel ağrısı çektim çok fazla ama o da geçti belki de çalıştığım için. Şimdi ara ara iğne batması gibi ağrı oluyor başka da bir sıkıntım yok çok şükür ☺️
su2020 Sarekrlngc izine kadar dayanabilecek miyiz acaba ya? birde yazın en socak günlerine geliyor ki of of
su2020 benim böbreğimde büyüme ve kanalda taş olduğu için çok sıkıntılı geçiyor. virgül gbi kıvrılıyorum diyeyim size. Kızım için her acıya dayanırım ama tabi inşallah tez zamanda düşer bu sevimsiz taş😣
Mervesavas su2020 dayanamadigin noktada rapor al canim benim arkadasim hep raporla gecistirdi hamilieginin cogunu nerdeyse. Simdi dogumu yaklasti normal idari izne gecti
Sarekrlngc su2020 özel sektörde sağlıkçının çalışmayı da çok seviyorum ama 7. Aya kadar çalışabilir miyim hiç bilmiyorum gittiği yere kadar götüreceğim sonrasında bebeğimle ilgilenmek istiyorum 😞
Hamileadayibiranne su2020 inşallah Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🙏 Rabbim sağlıkla hayırlısıyla yavrularımıza kavuşmamızı nasip eylesin🌸 💜
mavipinokyo Merhabaa bugün gittim doktora tam 16 haftaliktik ama ultrasonda 17+5 çikti doktorda adet tarihimi değiştirdi 1 hafta öne çekti.. cinsiyetimizi bugün öğrendik oğlum olacak inşallah 🤗💙
su2020 Mervesavas özel sektörde ne kadar zor bu işler. bir gün gitmedim ikinci gün iki katı iş ve sevimsiz suratsız bir patronla uğraştım:( haziran ayınd çıkmayı düşünüyoeum bakalım
Kuzucccum su2020 15+2 olduk bız de 🐥 keısnlıkle aynı ben yanı çok çok nadıren olurdu ama şuan sabahları zor kahvaltı yapıyorum şaşırıyorum bu duruma ılk günlerde olur normalde 😀 bel ağrılarım sık sık oluyor iştah aynı kılo desen bı kg aldım ıyıyız şükür 🥰
Mervesavas su2020 dogru sizde haklisiniz bende bir sure calistim. Saglikciyim hastalandim hatta calistigim hastanede yattim serum verdiler rapor yazdi doktor ama sirf buyuzden mobing uygulayip isten cikartmaya zorladilar. Bende ogun bugundur calismiyorum zaten. Ozel sektorde calismak kadar kotu bisey yok. Allah yardimciniz olsun