Kameray Oksapar ignesini göbekten yaparken damara denk geldi sanirim azcik kanadi ve sisti beze gibi oldu bi sorun olur mu acaba morardı bi de. Acaba yenidenmi yapmam gerek bilen var mı?
Pelin__1 Kameray olmaz canım bazen damara denk gelmese de kanıyor beze de oluyor bazen. Abim doktor ona sormuştum. Kılcal damara denk gelebiliyor bana da birkaç kez oldu
Nry0682 Kameray igneyi asırı yavaş sıktıgınızda beze olmuyo bendede ilk haftalarda beze cok oldu şimdi bu sekilde yapıyorum olmuyo.Evet bazen kanıyo tekrarlamaya gerek yok diye biliyorum.
Bsrkst Kameray 2pati1baby Pelin__1 Nry0682 minikprensimmm123 Ezg19 kızlar merhaba bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Sizlere bir şey sormak istiyorum. İğneyi her gün aynı saatte mi yapıyorsunuz? Doktoruma ne zaman yapayım dedim fark etmez dedi
minikprensimmm123 Kameray Geçer canım Bi kaç güne benim ki de şişiyor morluk hemen geçmiyor ama şişlik geçiyor
2pati1baby Bsrkst ben sabah akşam kullanıyorum sulandırıcıyı aynı saatlere yakın oluyor ,tüm ilaçlarımı da alırken buna dikkat ediyorum ,1 masa dolusu ilacım var😅
Nry0682 Bsrkst ben alarm kurdum her akşam 9 da yapıyorum.Bana aynı saate yapmaya özen göster demisti doktorum
BaharBA minikprensimmm123 merhba 23+6 okaapr qokbekten vuruodum ama 2qundr bacaaimdan vuruom sorun olurmu acaba yaa bilen varmi
burcu_0828 Kameray okdaparda kesinlikle masaj vb uygulama yapılmaz yapılamamalı yoksa morarması çok normal. Beze şeklinde olması da sürekli aynı bölgeden yapıyor olmanız olabilir
Nry0682 BaharBA bacak kol göbek dönüsümlü yapıyorum.Zaten vurulcak alanlar bunlar hicbir sorun olmaz.Nettende bakabilirsiniz
esinaltintaas BaharBA Sorun olmaz canım bende ilk göbekten vurdum bir süre sonra kola geçtim ama morarmalarim çok oldu doktorum bacağımın üst kısmını gösterip birazda burda devam edelim demişti
Pelin__1 Bsrkst benim bildiğim aynı saatte yapılması gerekiyor. Çünkü o iğnelerin etkisi kısa sürüyor. Alarm kurdum hep aynı saatte yapıyorum
2pati1baby Bsrkst amin , hepimizin🙏 İnş sağlıkla kucağımıza da alırız 🧿o zaman bu sıkıntılarımızı unuturuz😊