Emirle Havva- evt öylede çevremde de çoğu kişide tuttu entresan olanda bu eltim,görümcem, teyzem, komşumuz, banada çevrem söyledi hep 😉
Minel123 Benimde ilk gebeliğimde erkek çıkmıştı ama kızım oldu. Bakalım ikinciside kız diyor ne çıkacak ☺️
Smyy00 Sdabd bence hiç alakası yok benim tutmadı zaten ama takvim çok saçma bence belli Bi zamanda doğanların aynı zamanda hamile kalırlarsa bebekleri ya hep kız ya hep erkek olacak çok mantıksız, benim tam tersi oldu zaten
Sdabd Smyy00 hayır belli zamanda değil anne yaşı önemli bir yaş fazladan hesaplarsanız hep doğru çıkıyor
Smyy00 Sdabd hep mi doğru çıkıyor benim doğru çıkmadı demek istediğim aynı yaştaki anneler aynı zamanda çocuğu olursa hepsi kız veya erkek diyor bu mantıksız
Hemsiremom SevgiErcan evet kızım olacak ama Çin takvimine göre 31 yaşında oluyorum galiba ben o zaman erkek çıkıyor
Zrgakbyk Emirle yok daha çok yeni 6+2deyim. Doktora sordum ne tarafımda diye sağında dedi. Ama hamile olduğumu öğrenmeden önce sol kasığımda ara ara ağrı gibi değilde böyle batmalar oluyodu hala da ara ara oluyo ama şiddetli değil hafif. Doktora söylediğimde solda bi kist var ama bebeği besleyecek olan kist endişelenicek bişey değil dedi. Ama kafam karıştı açıkçası bebek sağa tutunduysa soldaki kist sağdaki bebeği nasıl beslicek. Yada rahim yeni gebelikte çok küçük olduğu için normal mi🤷🏻♀️
Baloncuk41 Kızımda doğru çıktı zaten belirtilerim falan hep kız bebek belirtileriydi bu sefer erkek çıkıyo belirtilerde o yönde ama büyük ihtimalle kız dedi doktor 13. Haftada bakalım hayırlısı benimde icime hep erkek doğuyo 🙈