imerveg Kizlarr 38+1im ve bebegimin kilo alimi durdugu icin doktorum dogurtalim disarda sutunle daha cok kilo alir dedi ve yarin suni ile dogumumu baslaticaklarrr korku var biraz dualarinizi bekliyorum❤❤
zumrasongul imerveg benimde ayni canim ama ben 36 haftaligim daha benimde yarin belli olacak ne zaman alacagi
koalababy imerveg hayırlısı ile kucağına alırsın canım inşallah 🙏🏻 Hikayeni yazmayı unutma sanırım benimde suni ile olacak
imerveg zumrasongul benim 34 35 haftaliktan beri kilosu hep geriden geliyodu canim artik durdu almiyor 😔 insallah biraz daha beklerler senin icin🤲🏻❤
imerveg koalababy Allah razi olsun canim sagolasin🤲🏻 yazacagimm Allah kismet ederse iyi olayim ilk gelecegim yer burasi🤭
Hemsiremom imerveg ben de ilkini öyle doğurdum doktorum çok iyiydi yine o şekilde olacağını bilsem koşa koşa giderim 37 de falan
Hemsiremom imerveg aynen suni sancıyla yaptım.açılma sancı hiçbir şey yokken gittim sabahtan akşama doğurdum.bence güzeldi zorlanmadım
Besolaraa imerveg Allah sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah bende doğurdum geldim kızlar msjınızj görmek bizlere de nasip olsun 🌸
imerveg Besolaraa aminn bekleyen herkesin insallah cook sagol🤲🏻 cok guzel dua etmissin insallahhh 😊😊🤲🏻🌸
eliff26 imerveg sağlıkla gelsin inşallah. Bizimde 39+4 olacak az sonra bebek iriymis normal zorlar diye sezeryanla almak istiyor ben istemiyorum ama sabah belli olacak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
imerveg eliff26 hakkinda hayirlsii olsun canim bebek saglikli olsun da geliş şekli pek onemli degil hangisi hayirlisiysa o olur insallah🤲🏻 amin hepimizin bebisleri saglikla 🌸🤲🏻