Nurnur16 Demir06 peygamberimizin dayanarak hutbe okuduğu hurma kütüğünün adına denir. Mescidi nebevidedir
melekxvedat bambam_betty bi kadın aşkım koymuş oğlunun adına tuhaf geldi bana aşkım gel aşkım otur vs bende diyordum niye sürekli aşkım diyor acaba meğer adı aşkımmış insanın gülesi gelir aşkım bey demeğe 😂
Nurnur16 Goge eşimin yengesi😜 Telli kuzenimin komşusu☺️ Zeytin eşimin kuzeni🥰 Torun kuzenimin kaynanası🥰 Aşatma teyze komşumuz ☺️☺️☺️
Hldsltn Benim kaynanam tarafı müthiş isimlere sahip arabey annesinin adı telli yengesinin adı güley ablasının adı birde Antep de hattuç diye bir isim var
hazal1991 bambam_betty benim anneannemin adı Ördek 😅 bi de büyük büyük büyük babaannemin adı da Bengey ne demek hep merak etmişimdir.
Hylmyl bambam_betty bence en ilginç olanı ben duymusumdur bı akrabamız var adı fakritaş anlamı ne bılmıyorum ılk defa böyle bı ısım duydum
mrrrv11 bambam_betty ilkokulda arkadaşımın babasının ismi mutlu amcasının ismide kutluydu çok değişik gelirdi 😂
Mlk8 bambam_betty bizim de ust katimizda oturan bi teyze vardi adı şehriye ydi.kardesim küçüktü bi gün şehriye çorba teyze diye seslendi kadına. kadin anlamadim ne diyor falan dedi annem nasıl toplayacağıni şaşırmıştı🤣
Apolga bambam_betty telekomda çalışırken müşterinin adı soyadi Allahverdi Tanriverdiydi gulesim gelirdi hitap ederken. Bir garip isim daha kadın müşterimin adı soyadi fincan kahveydi😂😂😂