sureyyadonmez Kızlar bebeğim erken doğdu sezaryen oldu doğum. Meme ucum olmadığı için bebek çok ememedi ve hafifi yüzü sarımsı oldu ve sürekli uyuyo . Kontrolüm cuma günü. Bekleyimmi yoksa yarın hastaneye götüreyimmi bebeğimi. Lütfen yardım edin.😥
Mmhtpmhmt04 sureyyadonmez bende aynı durumdaydim sütüm gelmiyordu mama ile desteklediler şimdi mama + anne sütü veriyorum sarılık yükselmesi riskli zaten kontrol süreniz vardır götürün bir tahlil yapsınlar
mervedaldaban sureyyadonmez uyandırın bi şekilde sürekli emzirin kaşıkla bile olsa sütünüzü verin sarılık olmasın inşallah
koalababy sureyyadonmez canım hastaneye götür ve mutlaka uyandırıp emzirmeye çalış aç kalmaması lazım
Ceydat sureyyadonmez Canım endişelendirmek istemem ama yeğenime yaşadım yüzü sapsarı olmuştu 1 gün boyunca götürmedik hastaneye sonra dayanamayıp götürdük kötüydü ne olduğunu söylemek istemiyorum etkilenme diye ama lütfen götür.
Hmsrqw Yusuf_yildz bence hastaneye götür . Hatta öncelik olarak sarılık başlangıcı gibi geldi bana, bebeğiniz aç kalmasın ve yattığı odanın ışığını sarı ışık alın
Cennetulmeva Her iki saatte bir emzirmek gerek diyolar sarılık olmaması için sık sık emzirin inşallah. Bence gidip bi muayene ettirin kardeşim ne olur ne olmaz gözünüz aydın olsun bu arada maşallah❤️
Hmsrqw sureyyadonmez siz nolur nolmax sarı ışığın altında yatırın ve şüpheniz biraz da olsun artarsa hemen sağlık kuruluşuna başvurun
Kucukkedi Beklemeyin götürün bence, hemde cuma gününe kadar içiniz içinizi yemesin. Hayırlı olsun bu arada🌸
Ceydat sureyyadonmez yarını beklemeyin nolur kendi arabanız yoksa ambulansla bişiyle götürün sarı olduysa yüzü.
mervedaldaban sureyyadonmez benim bebeğim 1 gün kaldı fototerapi gördü hastanede o yüzden hiç yorulmadan gece bile sürekli besleyin kaksını kontrol edin rengi değişiyor kakanın sarılığı atınca çünkü
eylulsilam_35 Benim yeğenim 6 günlükken oldu sürekli uyuyordu uyanmıyordu hastaneye bence direk götürün sarılık başlangıcı olabilir şekeri düşmemesi gerekiyor anne sütü ememediği için mama verdiler