Pelvan NaimeYilmaz yaa bilemedim.bende 12. Haftamdan beri epey vitamin ilaci kullaniyorum bebegimin gelisimi guzel olsun die kasar peyniri muzdan ve sütten cok fazla tuketmeme ragmen 26. Haftaligim bebegimde tam uyumlu acaba onlari kessem gelisimini etkilermiyimde korkuyorum kafamada deli sorular 😂
NaimeYilmaz Pelvan ben 12.haftamdan beri muz yemıyorm bı zararını gormedm haftada 1-2 yıyın ıcınız rahat etmıyorsa . Kaşar peynırı süt bunlar size kilo yapmaz hatta ılık sütün yanında kuru kayısı kuru incir sindirimi cok rahatlatır
Pelvan NaimeYilmaz bakalim.tatliyi kesersem benden iyisi yok 💪😊 32 haftaya kadar hic kilo.almam insallah bebisim alir 🙏🙏
Gmz93 Zaten kilolu hamile kaldim biraz daha alsam hic zarari olmaz deyip ne bulursam yiyorum ekmek hamur isi tatli canim o an ne isterse kac kere hamile olucam ki 😁 31 haftaligim 7 kilo aldim 😬😇
CeylanGnsevinAkta Farketmezz aynıyız canım 26 haftalık hamıleyım 14 kılo aldım doktor bırak kızdı tansıyon gecmısım var kızıma Doğum yaparken aşırı yükseltmişti onda 35 koli almıştım olgunda 27 doktora çok alıyorum dıgerlerımde de böyle çok aldım dıyınce ooooo sen ben çok alıyorum dıye salmışsın kendını dedı bende o günden verdi sebze agırlıklı beslenmiyorum eşkıya göre azalttım yemeyi 6-7 demin sonra yememeye çalışıyorum dıkkat edınce bakalım degısecek mı kılo alımı 😔
Epelinkiran CeylanGnsevinAkta bende 24hafyalığım 13kilo aldım doktorum kızdı çok aşırı almışsın doğumun da toparlanmanda zor olur dedi. Bugün diyetisyene yönlendirdi liste verdi dikkat edicez bakalım. Bi de ben 89la hamile kaldım 102 kilo oldum yani öncesinden de kiloluydum. 60 70li kilolarla hamile kalsam bu kadar sorun olmazdı
Nurevrenli 29 haftadaym bende 87yle hamile kaldım. Bulantım çok oldu ama az kustum iştahsızlıkla 80e indim suan 84.7 oldum bebeğim de kilosu haftasına göre çok çok iyi, yemekten ziyade bolca meyve tüketiyorum ben Kilolu kaldığım için korkuyorum iyice şişicem diye 😐
CeylanGnsevinAkta Epelinkiran ben 58 el kaldım 72 ye dayandım boyumda koşa 1/55 karnımda baya büyük ne olacak son halim bilmiyorum 🤷♀️
TospikAnne Farketmezz 23 hafta 14 kilo. Doktorum oysa şuan 5 kilo almalıydın dedi ve çoooook kızdı. Bu hızla gidersem beni doğurtmayacak 😂😂😂 kız bari kilo alımını yavaşlatalım. Ben şöyle yapıyorum. Sabahları uyanır uyanmaz haftaltıdan bir saat önce demir ilacımı içiyorum. Sonra yürüyüşe çıkıyorum yarım saat 45 dk yürüyüp eve geliyorum. Hemeeen kendime kahvaltı tabağı yapıyorum. Tabakta domates salatalık peynir yumurta ve süt yiyip içiyorum. Kahvaltıdan sonra hergün 1 çikolata yiyorum çünkü aşırı severim. Sonra öğlen 1-2-3 gibi böyle avuç içi kadar yemek ısıtıyorum ayranla içiyorum. Veya bir su bardağı kadar kiraz yiyorum bir kase yoğurt yiyorum hangisi uugun olursa. Akşamda yine az yemek yiyorum ama doyuyorum. Bol bol su içiyorum. 3 haftadır kilom sabit gidiyor şimdilik bakalım nolacak.
Mavi1 Songul42 merhaba, bizler manken değiliz, ama şekerden undan pirinçten makarnadan pilavdan hamur işlerin uzak durduğumuz için kiloları azar azar gerektiği şekilde alıyoruz. son aylarda zaten yüklü kilo alınacağımızın bilincindeyiz.
feyzakoral Songul42 bu arada mide bulantısıyla hiç alakası yok bence. Benim doğumuma birkaç gün kaldı hala istifra ediyorum. Bünye meselesi yani. 💁🏽♀️
BraAkayBulut Songul42 Kesinlikle alakası yok 22 . Haftama girdim üç kilo aldım sadece ve gebeliğimin başından beri hiç mide bulantısı yaşamadım kendimle aynı durumda olan çok kişi tanıyorum tamamen bünyeyle alakalı yani kilo alımı
feyzakoral Farketmezz selammm. Ben 70 ile hamile kaldım şuan son haftanın içindeyimm ve 95kg ım. Boyum 175 fazla fark edilmiyor ama çok ağırlaştım. Verirsiniz kızlar üzülmeyin ya. inanmak önemli. Birde yok o süt yapıyor yok bu süt arttırıyor diye tatlıya yağlıya abanmamak önemli. Normal doğum da olursa ooohhh yeniden doğmuş gibi oluyor insan. Tertemiz. Hayırlısı💁🏽♀️🌹