Seyyydaazehra Seher- benim zamanımda gayet iyiydi son zamanlar burda yönetim değişti iyi değil gibi yazılar okudum umarım öyle değildir
Seher- Seyyydaazehra ya inşallah değildir dediğiniz gibi aslında benim merak ettiğim en önemli şey oda belki bilginiz vardır hiç aklıma gelmemişti hastaneye sormak aceleden odalarda tek hasta mı kalıyor acaba
Seyyydaazehra Seher- evet odalar tek kişilik ebeler yardımcı oldu hep bende yenidoğan yeni bakımını soracağım varmı acaba ama
PurpleTail Arkadaşlarım hep Yaşamda doğum yaptı hepsi de çok memnundu , daha tecrübe etme fırsatım olmadı başka şehirde olduğum için fakat gidenlerden hiç olumsuz bir yorum duymadım.
Seher- Seyyydaazehra hiç bilgim yok inanın biraz ani oldu benim sezaryen günüm hiç aklıma gelmedi bilgi almak zaten cuma günüde yatış yapılacak
Seyyydaazehra Seher- hayırlı olsun Allah sağ salim kucaklamanızı nasip etsin benimde sezeryan olacak müsait olursanız doğumdan sonra tecrübelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur benim için
16Hatice Seher- sağlıkla kucağınıza alın Bebişi inşallah🙏 Doğumunuz olunca buradan bizi de bilgilendirir misinzi? Ben de Esengül hanıma gidiyorum ama normal Doğum nasıl olacak merak ediyorum
Seher- Merhaba hepinize 21 martta doğumumu yaptım doktorum esengül hanımdı sorularınız olursa yanıtlarım seve seve
Seyyydaazehra Seher- hayırlı evlat olsun gözünüz Aydın olsun.bende yaşamda yapacağım hastaneden memnun kaldınız mı son zamanlarda hep eleştiri yorumları okudum hastaneye karşı
Seher- Seyyydaazehra ben çok memnun kaldım hasta bakıcılardan hemşirelerden vs ama şöyle bir durum var benim doğumum pazar günü oldu çok sakindi bir kaç doğum tek vardı pazartesi çok yoğundu aynı ilgi olur muydu bilmiyorum ama dediğim gibi biz çağırmadan sürekli gelip kontrol ediyorlardı ameliyathane ekibi falan çok iyiydi
Dmlbrls Seher- çok sevindim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ben de Esengül hanıma gidiyorum mayısta sezeryan olacığım inşallah bizim de çok güzel geçer 🙏
Seher- doga21 kesinlikle öyle yolumuzun kesiştiği için çok mutluyum aşırı ilgili sempatik birisiydi burdaki son senemizdi oğlum iyi ki onun ellerinde dünyaya geldi 🤗
Seyyydaazehra Seher- bende sezaryen olacağım bir gece mi kaldınız hastanede birde doğum parası nekadar 4 bin biliyorum
Seher- Dmlbrls çok teşekkür ederim 🤗 emin olun çok güzel geçecek esengül hanım ameliyat ortamındada çok güzel motive ediyor insanı zaten eli o kadar hafif ki ne zaman bittiğini anlamayacaksınız 🙏🏻
Dmlbrls Seher- evet kendi isteğimle oluyorum başımdan bazı olaylar geçti de normal doğuma karşı kendimi hazır hissetmiyorum