TospikAnne Betulaltin ya bende yeni başladı bu. Kontrolüme daha 2 hafta var. Gittiğim zaman söyleyeceğim. Zaten o kadar çok soru soruyorum ki doktora unutuyorum. Bu yüzden hatırlatıcı kısmına bu maddeyide ekledim şimdi. Biriktirip soruyorum 😂
Kekmez Melisct94 kardeş daha haftaların erken senin geçmesi daha kolay olur arkadaş doğuma baya yaklaşmış durumu seninkine nazaran daha ağır ve ciddi
Melisct94 Kekmez Onu hiç bilemezsin canım genetik olma durumun varsa haftası hiç fark etmiyor benim bu kadar erken başlaması ilerde o arkadaş gibi olmam çok yüksek. 😔 Rabbim yardımcısı olsun. 🙏🏻
Betulaltin Allah kolaylik rabbim hepimize şifalar. Versin anne olmak cok zormuş annelerin hakki ödenmezmiş😔
muhteriz Gebelik kaşıntısına iyi gelir mi bilemedim ama canım ben bir keresinde halk arasında kurdeşen diye bilinen sıkıntım olmuştu hemde sebepsiz yere birden havaların ısınmasıyla başlamıştı kaşınan yerlerime buz gibi su tutmuştum şok etkisi yapar dediler gerçekten iyi gelmişti belki senin de geçirir
Gebbe Betulaltin 38 haftaligim zaten öyle sürekli devam eden bişey değil çok rahatsız olsam söylerim doktoruma da 😊