busbusssss mavis24 İstanbul’un neresinde oturuyorsunuz elden verebilme imkanı olursa daha iyi olur. Bir de eczane fiyatı nedir acaba? Ben alalı epey oldu
mavis24 busbusssss bilmiyorum eşim alıyo hep ne desem yalan olur kan sulandırıcı iğne falanda kullanıyorum baya ilaç kullanıyorum fitili günde 3 almam lazım ama doktor bi paket yazabiliyor günü dolmadan alamıyorum sultangazideyim
esra556141 busbusssss doktor yazip aldığımızda ne kadar bilmiyorum diğer ilaçlarla birlikte aldığım için ucuz pahali olmuyo ozman ama geçen ay yazdiramadan almak zorunda kalmıştım 63 tl verdim 1 kutuya
esra556141 mavis24 niye yazamıyormuş öyle bise yokki günde 3 kere kullancak 3 kutu diye yazsa ona göre 3 kutu öder ben 2 kutu aliyodum
busbusssss esra556141 yarın reçeteli fiyatını öğrenirim ona göre cüzi bi miktar karşılığında veririm diye düşünüyorum. Ben de reçetesiz almıştım özel hastanedeyim diye
esra556141 busbusssss özel hastaneyle ne alakasi var onu anlamadım doktor yazdiktan sonra özel devlet ne farkediyo
busbusssss esra556141 yok canım doktorların hepsi öyle kutu kutu ilaç yazmıyorlar. Sayılı ve bittikçe gidip yazdırman gerekiyor her zaman da doktora gidemiyorsun
esra556141 busbusssss doktorla alakalı bu durum benim doktorum günde 2ye çıkarınca ozman 1 kutu yetmez 2 kutu yazar mısınız demiştim tabiki diyip yazmıştı
esra556141 mavis24 nasil olmuyomuş yaa yazan doktor nasıl yaziyo yalandan yere size para odetiyo resmen
Zeynepn mavis24 ilk gebeliğimde aynı sorunu yaşadık. Sistem o kadarına izin veriyormuş.1 ay gecmeden alamıyorduk
BirMuallime mavis24 sabah akşam kullanılacak şeklinde girilirse sisteme 2 kutu yazılıyor canım benim öyle ama sadece gece kullanılacak diye yazdığında sisteme tek kutu çıkıyordu
esra556141 mavis24 sağlık ocağını bilmiyorum hiç denemedim ama kadın doğum doktorum 2 kutu birden yazdı bana sizin doktor nasıl yazamıyormuş anlamadım az parada değil yazık günah